Ünlü mücevher markası Gilan konkordato ilan etti

Güncelleme Tarihi:

Ünlü mücevher  markası Gilan konkordato ilan etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 22:04

Türkiye’nin önde gelen mücevher markalarından biri olan Gilan, Türkiye’de ve dünyada yaşanan ekonomik dalgalanmanın bir sonucunda, kısa vadeli borçlarını yeniden vadelendirmek amacıyla konkordato talep etti. Gilan’ın bu talebi kabul edildi

Haberin Devamı

Gilan Yonetim Kurulu Baskanı Muharrem Geylan Hurriyet’e yaptığı değerlendirmede, “Gilan, bugüne kadar zorlu dönemlerden her zaman güçlenerek çıkmayı başardı. Markanın büyümesi de, ekonomik şartların oldukça zorlu olduğu 1994 yılında gerçekleşti. 2001 krizi esnasında bir yandan yatırımlarımızı güçlendirirken diğer yandan ülkemizin en önemli değerlerinden Topkapı Sarayı Mücevher Dairesi’nin renovasyonunu gerçekleştirmiştik. 2008’de yaşanan kriz döneminde, New York’un ve dünya perakendesinin kalbi kabul edilen 5.Cadde’nin en prestijli noktasında tüm ülkemize gurur kaynağı olan mağazamızı açtık. Tüm dünyada ülkemizi lüks alanında temsil eden tek Türk mücevher markası olduk. Biz çalışmaya, ihracatımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi. İstanbul ve Ankara mağazalarıyla hizmete devam edecek olan Gilan, Rihanna’dan Celine Dion’a kadar dünyanın en önde gelen starlarının tercih ettiği bir marka olmuştu. Muharrem Geylan, alınan doğru kararlarla güçleneceklerini ve finansal yapılarını düzelteceklerine inançlarının da tam olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

MİCHELLE OBAMA VE RİHANNA TERCİH EDİYOR

Muharrem Geylan ve Ferhan Geylan kardeşler tarafından Bursa’da 1980’de küçük bir atölyede kurulan Gilan, bugün çok sayıda saraya özel tasarımlarıyla girmeyi başardı. ABD eski Başkanı Barak Obama’nın eşi Michelle Obama’nın da tercih ettiği Gilan dünyanın her yerinde özel müşterilere sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!