Ünlü markalar bu özel fuarda

Güncelleme Tarihi:

Ünlü markalar bu özel fuarda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya’da Expo Center'da yarın açılacak Hotel Product ve Fabex'2000 fuarlarına 540 firma 10 bine yakın ürün katılıyor.

Anadolu Tanıtım tarafından organize edilen Fabex'2000 ve Hotel Product fuarları birleştirildi. Fuarlar, ANFAŞ Expo Center'da 24-27 Şubat tarihlerinde düzenleniyor. Antalya Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu'nun açılışını yapacağı ve sadece sektör temsilcilerine açık olacak fuar, 12.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ

Fabex'2000 7'nci Akdeniz Uluslararası Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı'nda 330 marka 10 bin'den fazla ürün sergileyecek. Konusunda bölgenin en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Fabex 2000'de, çeşitli markaların çok özel kahveleri, viski, şarap, meyva suları ve konsantreler, pasta ve pastacılık katkı malzemeleri, unlu gıdalar, dondurulmuş ürünler tanıtılacak.

OKUL VE HASTANELER

Aynı zamanda 11'ncisi düzenlenen Hotel Product Akdeniz Turistik İşletmeler Donanımı ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarı'na ise 210 kuruluş katılacak. Fuarda turistik tesisler ile okul ve hastanelere hizmet veren kuruluşlar için servis malzemeleri, mutfaklar, temizlik malzemeleri, dondurucular, elektronik sistemler, mefruşat gibi çeşitli ürünler sergilenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!