Üniversiteli girişimcilere özel yarışma

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli girişimcilere özel yarışma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 10:20

Global Üniversiteli Girişimci Yarışması için başvurular devam ediyor. Yarışmaya başvular www.universiteligirisimci.com üzerinden 30 Eylül’e kadar yapılabilecek.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamaya göre, Vodafone'un ana  sponsorluğunda, Akbank'ın katkılarıyla düzenlenecek Global Üniversiteli Girişimci  Yarışması için başvurular alınmaya devam ediyor.

En az 6 ay önce şirket kurmuş ve üniversitede okuyan genç girişimcilere  kapılarını açan yarışmanın Türkiye elemelerinde birinci olan girişimci, 17 - 19  Kasım tarihlerinde New York'ta gerçekleşecek büyük finalde Türkiye'yi temsil  edecek ve 200 bin dolarlık büyük ödülü kazanarak parlak fikirlerini hayata  geçirme sansı yakalayacak.

Türkiye elemelerinde genç yarışmacıların girişimleri; aralarında Vodafone  Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Akbank Genel Müdür Yardımcısı Cenk  Kaan Gür, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, KAGİDER Yönetim  Kurulu Başkanı Gülden Türktan, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı,  Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın  Direktörü Rauf Ateş gibi isimlerin bulunduğu, iş dünyasının önde gelen  aktörlerinden oluşan 13 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Yapılacak son değerlendirme ile belirlenecek Türkiye birincisinin  dışında, yarışmada “Sosyal Etki”, “Geleceği Gören Girişimci”, “Mobil  İnternet Girişimcisi (Vodafone Özel Ödülü)” ve “İnovasyon” olmak üzere 4  kategoride ödüller verilecek. “Vodafone Özel Mobil Internet Kategorisi”nde  yarışmacılar, birinciliğin yanında Vodafone Smart Tab 10 için de yarışacak.
       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!