TÜSİAD’ın ilk ziyaretçisi Kılıçdaroğlu

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD’ın ilk ziyaretçisi Kılıçdaroğlu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 22:32

TÜSİAD seçim öncesi siyasi parti liderlerini ağırlamaya başladı. Meclis’te grubu olan her parti liderine davet gönderen TÜSİAD’ın ilk ziyaretçisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Haberin Devamı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik başta olmak üzere aralarında Murat Özyeğin, Ümit Boyner, Rahmi Koç, Levent Çakıroğlu, Bülent Eczacıbaşı, Muharrem Yılmaz gibi isimlerin bulunduğu TÜSİAD üyeleri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, iş dünyası temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu,  “İş dünyası sadece kendi alanında değil, hem dünyayı hem Türkiye’yi yakından izleyen, sorunları yakından gözleyen, çözüm üretme konusunda da bir şekliyle kendi düşüncelerini aktaran dinamik bir yapı. Bu da Türkiye’nin geleceği açısından son derece önemli” dedi.

Bilecik ise Kılıçdaroğlu’na davetlerini kırmadığı için teşekkür ederek, “TÜSİAD’ın bir dönemdir geleneği gibi olan, seçim öncesi gerek siyasi liderlerimizi gerek şu döneme özgü olarak Cumhurbaşkanı adaylarını ağırlama, üyelerimizle istişare yapma konusunda yapmış olduğumuz toplantının ilk setini Kılıçdaroğlu ile başlattık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!