TÜSİAD'da yoğun mesai

Güncelleme Tarihi:

TÜSİADda yoğun mesai
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2001 15:44

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi, bayram sonrası başkentte toplanıyor. Seçimsiz genel kurul ise Ocak ayında İstanbul'da yapılacak.

Yılın son Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Toplantısı, 21 Aralık`da Ankara`da gerçekleştirilecek. Toplantının basına açık bölümünde, YİK Başkanı Muharrem Kayhan ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan`ın birer konuşma yapması bekleniyor.

TÜSİAD`ın bütçe ve yeni üyelerinin girişinin onaylandığı seçimsiz Genel Kurulu ise, Ocak ayının 2. yarısından sonra İstanbul`da gerçekleştirilecek.

YİK toplantısı ve Genel Kurul hazırlıkları sürerken, istişari bir organ olan ve stratejik yönlendirme mekanizması gibi çalışan Başkanlar Konseyi Üyeleri de bugün İstanbul`da biraraya gelecek.

TÜSİAD`ın bir çeşit akil insanlar grubunu oluşturan Konsey üyeleri arasında, daha önce başkanlık eden Rahmi Koç, Sakıp Sabancı, Bülent Eczacıbaşı, Halis Komili, Erkut Yücaoğlu, İnan Kıraç ve Feyyaz Berker gibi isimler yer alıyor.

Bu arada, Tuncay Özilhan başkanlığındaki TÜSİAD yönetiminin, son birkaç gündür süren görüşmelerle faaliyetleri hakkında üyeleri bilgilendirdiği ve görüşlerini aldığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!