TÜSİAD'da yeni isimler belirlendi

Güncelleme Tarihi:

TÜSİADda yeni isimler belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2000 00:00

TÜSİAD Başkanı Yücaoğlu, Genel Kurul'a Yönetim Kurulu Başkanı adayı olarak Tuncay Özilhan'ın, Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı adayı olarak da TÜSİAD eski Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan'ın teklif edileceğini açıkladı.
Haberin Devamı

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Yücaoğlu, TÜSİAD'ın yeni yönetimi konusunda mutabakata varıldığını bildirdi.

Erkut Yücaoğlu, TÜSİAD'ın Tepebaşı'ndaki merkezinde düzenlenen "Sektör Dernekleri Platformu" toplantısı sonrasında, gazetecilerin Ocak ayında gerçekleştirilecek Genel Kurul'da yapılacak seçimlere ilişkin sorularını yanıtladı.

Yücaoğlu, Genel Kurul'a Yönetim Kurulu Başkanı adayı olarak Tuncay Özilhan'ın, Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı adayı olarak da TÜSİAD eski Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan'ın teklif edileceğini açıkladı.

Yücaoğlu, "Neden tekrar aday olmuyorsunuz?" sorusunu ise, "Normal olarak son 14 senedir bütün başkanlar bir başkan hariç 2 sene görev yaptılar. Ben de herşeyi ölçüsünde tamamlamak istiyorum. İşlerime de dönmeye ihtiyacım var" diye yanıtladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!