TÜSİAD ve DEİK'ten Çin konferansı

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD ve DEİKten Çin konferansı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2012 10:50

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Çin ile iş yapma konusunun ele alınacağı bir konferans düzenleyecek.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yarın Swissotel'de gerçekleştirilecek “Çin'i Anlamak & Çin ile İş Yapmak” başlıklı konferansta Çin'in dünya ekonomisini etkileyen iktisadi dinamikleri ve Çin ile iş yapmanın mevcut koşulları değerlendirilecek.

Konferansın açılış konuşmaları TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, DEİK Türk-Çin İş Konseyi Başkanı Hüsnü Özyeğin ve Çin'in Ankara Büyükelçisi Xiaosheng Gong tarafından yapılacak. Açılış konuşmalarının ardından, TÜSİAD International Başkanı Osman Boyner'in moderatörlüğünde Citibank Türkiye Genel Müdürü Serra Akçaoğlu ve Citibank Çin Üst Yöneticisi (CEO) Andrew Au'nun sunumuyla açılış oturumu gerçekleştirilecek.

Türk ve Çin iş dünyasından temsilcilerin katılacağı konferans, iki oturumdan oluşacak. Konferansta, Çin ekonomisinin orta ve uzun vadedeki eğilimleri, Çin'in 12. 5 yıllık kalkınma planı, Çin'in dünya ekonomisini etkileyen iktisadi dinamikleri ile Türkiye'nin Çin'e yönelik ekonomik stratejisinin ne olması gerektiği kapsamlı bir şekilde tartışılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!