Türkiye’ye güveniyoruz yatırıma devam ediyoruz

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’ye güveniyoruz yatırıma devam ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 22:52

TÜRK ekonomisinin çok güçlü olduğunu ve 2018 yılında da yatırımlara devam edeceklerini açıklayan Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, “Metal Yapı olarak Türkiye’de 6 milyar TL’lik yatırımımız var. Bu yatırımlar 2018’de artarak devam edecek. Biz bu ülkeye güveniyoruz” dedi.

Haberin Devamı

PLANLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Türkiye Finans Forumu’nun açılışında konuşan Akın Karali, şöyle konuştu: “Bizler 37 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir firmayız. Ofisler, konutlar ve AVM’ler üretiyoruz. Doğaya saygılı insan odaklı çalışmalar yaptık. Türkiye Finans Forumu’nun ilkine sponsor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu forum bizi yılın son günlerinde tekrar motive etti. Metal Yapı olarak ülkeye yatırıma devam ediyoruz. Bugüne kadar 6 milyar TL yatırım gerçekleştirdik. Yıl bitmeden Mersin’de bir limanı ve iki büyük arsa özelleştirme idaresinden aldık. Bizler 2017 yılında yaşanan ekonomik durumların tersine planlarımıza devam ederek yılı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz ve ülkemize çok güveniyoruz.”

2018 BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Türkiye Finans Forumu’nda yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu dile getiren Akın Karali, “Çok değerli çalışmalar olacağına inanıyorum. Çözüm ortaklarının bizi motive etmesini bekliyorum. Ülke ekonomisi ile birlikte bizim sektörümüzü etkileyen diğer önemli bir konuda dövizdeki artıştır. Bu tür forumlar bizim motivasyonumuzu olumlu etkiliyor. Ülke ekonomisinde dolar kurunun geçtiğimiz yıl bugünlerde de hemen hemen aynı olduğunu görüyoruz. Buradaki algı operasyonu yapılmaktadır. Bu algıyı yönetmenin bu forumlarla olacağına inanıyorum. Bu forumlarda bu konuları tartışmamız lazım. 2018’de 7.5 milyar dolarlık aktif büyüklüğü yöneteceğiz. Yine gelecek yıl büyüme hedefimiz yüzde 15-20 arasında.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!