Türkiye’nin ilk ‘Volkswagen Filo Servisi'

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin ilk ‘Volkswagen Filo Servisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 11:16

10 yılı aşkın süredir İstanbul Tekstilkent’te bulunan tesisinde Volkswagen yetkili servis hizmeti vermeye devam eden Avek Otomotiv, bir ilke imza attı. Şirket, bir yıl önce Türkiye’nin ilk Volkswagen Filo Servisi uygulamasını başlatmıştı.

Haberin Devamı

Filo müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını gözlemledikten sonra böyle bir hizmeti sunmanın gerekliliğini gördüklerini ifade eden Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisi Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, bu uygulama sayesinde Filo müşterilerine verilen hizmet hızının ve kalitesinin çok önemli bir oranda yükseldiğine dikkat çekti.

İLERİ TEKNOLOJİ CİHAZLAR

Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada "Tamamen ayrı bir kapasite ile 5 bin civarında araca konusunda uzmanlaşmış servis danışmanları, eğitimli personeli ve markaya özel ileri teknoloji cihazları ile filo müşterileri için fark yaratan uygulama, ertesi güne periyodik randevu alabilmeyi ve beklemeden en hızlı ve kaliteli servis hizmetini sağlamayı mümkün kılıyor. Tüm bunlara ek olarak yapılan anlaşma içeriklerine göre yerinden alım yerine teslim hizmetini ücretsiz olarak şoför kadrosu ile sunan Avek Otomotiv, uluslararası ve ulusal düzeyde önde gelen filo firmalarının tercihi oluyor" denildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!