Türkiye pazarı patlamanın eşiğinde

Güncelleme Tarihi:

Türkiye pazarı patlamanın eşiğinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

TÜRKİYE otomobil pazarının patlamanın eşiğinde olduğunu söyleyen Gomez, otomotiv pazarının kaçınılmaz bir şekilde büyüyeceğini kaydederek: ’’Bunun zamanını bilmiyorum ama kişi başına düşen otomobil sayısı hızla büyüyecek'' dedi. Polonya ile Türkiye'yi karşılaştıran Gomez şunları söyledi: ''Polonya ekonomisine ve kişi başına düşen otomobil sayısına baktığımızda ilginç bir sonuç görüyoruz. Türkiye'nin potansiyeli ile kişi başına düşen otomobil sayısının daha yüksek olması gerekiyor. Buradan yola çıkarak Türk otomobil pazarının patlamanın eşiğinde olduğunu mütevazi bir yorumla söylemek yanlış olmaz.''

Paris'te Geleceğin Otomobili Yarışması

PARİS Otomobil Fuarı'nda Peugeot, ''Geleceğin Otomobili Yarışması'' düzenledi. Amatör tasarımcıların katılacağı yarışma herkese açık. Başvuruların internet üzerinden yapıldığı yarışmaya www.peugeot.com adresinden ulaşılabiliyor.

Yarışmanın sonuçları 2001 Martı'nda Cenevre'de düzenlenecek otomobil fuarında açıklanacak. Daha sonra Frankfurt Fuarı'nda ise, yarışmada birinci seçilen tasarımcının konsept otomobili sergilenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!