Turkcell'den kayıtdışına bir şans daha

Güncelleme Tarihi:

Turkcellden kayıtdışına bir şans daha
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2006 10:20

Kayıtdışı telefonların kayıt altına alınması işleminin sona ermesinin ardından Turkcell, telefonlarını kayıt altına aldırmayan vatandaşlara yönelik, "Eskisini Getirene Yenisi Burada" kampanyasının tarihini 15 Şubat'a kadar uzattı.

Turkcell, telefonları kayıt dışı olan vatandaşların kayıtlı telefon almalarını sağlamak amacıyla başlattığı "Eskisini Getirene Yenisi Burada" kampanyasının süresini 15 Şubat'a kadar uzattı. Turkcell'den yapılan açıklamada, kayıt dışı telefonları kayıt altına aldırmak amacıyla yürütülen kampanyaların 13 Aralık'ta bittiği ve kayıt altına alınmayan cihazların 31 Ocak'tan itibaren kapatılacağı hatırlatıldı.

Açıklamada bugünden itibaren, abonelere "......... IMEI no'lu cihaz kayıt dışı listesinde olduğu için 31 Ocak günü kullanım dışı bırakılacaktır. Hattınız açık kalacaktır. Bilgi icin 4440532" mesajı atılacağı belirtildi.
Müşterilerin iletişimin kesilmemesi için Eylül 2005'ten beri devam eden, "Eskisini Getirene, Yenisi Burada" kampanyasının 15 Şubat tarihine kadar uzatıldığı belirtilen açıklamada, vatandaşların kayıt dışı eski telefonlarını getirerek 70 YTL indirimle yeni telefon sahibi olabileceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!