Turkcell'den futbolseverlere yeni hizmet

Güncelleme Tarihi:

Turkcellden futbolseverlere yeni hizmet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2009 11:25

Turkcell'li iPhone3G kullanıcısı futbolseverlerin, Turkcell Süper Lig'in tüm gol videolarını iPhone3G kalitesiyle izleyip arşvileyebilecekleri duyuruldu.

Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell'in, iPhone 3G kullanıcısı müşterileri için Turkcell İBB Trafik'ten sonraki ikinci uygulamasını iPhone telefonlarında yer alan Apple Uygulama Mağazası'ndan sunmaya başladığı, iPhone3G kullanıcısı Turkcell'lilerin Turkcell Süper Lig iPhone Uygulamasıyla, Turkcell Süper Lig'in tüm heyecanını iPhone3G'lerinden yaşayacakları kaydedildi.

Açıklamada, Turkcell Süper Lig uygulamasıyla Turkcell müşterisi futbolseverlerin, Turkcell Süper Lig'in gol videolarına, güncel puan durumuna, fikstüre, anlık maç skoruna, canlı anlatım ve son dakika haberlerine ulaşabilecekleri belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

“Uygulamayı diğer iPhone 3G spor uygulamalarından ayıran en büyük fark ise Turkcell abonelerinin uygulama içerisinden haftada 1,5 lira 10 kontore Goller Cepte üyeliği başlatarak, diledikleri takımın iPhone3G için özel olarak hazırlanmış gol videolarını maç anında izleyebilecek ve kaydedebilecek olmaları. Uygulamayı kullanan ve Goller Cepte üyesi olan Turkcell müşterileri takımlarının sezon başından sezon sonuna kadar attığı tüm golleri iPhone'una kaydedebilecek ve kendi arşivini oluşturabilecekler.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!