Turkcell’de bayrak Murat Erkan’da

Güncelleme Tarihi:

Turkcell’de bayrak Murat Erkan’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2019 08:30

Yaklaşık 4 yıl önce Süreyya Ciliv’in yerine Turkcell Genel Müdürü olarak atanan Kaan Terzioğlu, görevinden dün itibariyle ayrıldı. Yerine ise vekaleten Turkcell’in Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan geldi.

Haberin Devamı

Turkcell’de 11 yıldan beri çalışan Erkan, şirketin tecrübeli isimleri arasında yer alıyor. Haziran 2008’de Turkcell’de Superonline Genel Müdürü olarak göreve başlayan Erkan, sabit internet ve fiber bağlantı konusundaki yatırımlarını yönetmişti. Aralık 2015 itibarıyla Superonline’dan ayrılan Erkan, Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna getirildi. Erkan, özellikle Turkcell’in yeni nesil bayi yapılanmasında önemli hamleler yaptı. Yeni dönemde ise Erkan’ın yerine ise Kadri Özdal vekaleten getirildi.

DİJİTAL YATIRIMLAR

Yapılan bu yönetim değişikliğinden sonra açıklama yapan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, Terzioğlu’na bugüne dek sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz. Bu yıl kuruluşunun 25. yılını kutlayan Turkcell’i bu noktaya getiren inovasyon ve başarı odaklı kurum kültürü, güçlü insan kaynağı, teknolojisi ve kurumsallığı önümüzdeki dönemde Turkcell’i ülkemizin ve dünyanın en değerli kuruluşlarından biri yapmaya devam edecektir” dedi. Akça, sözlerine şu şekilde devam etti: “Son 5 yıldır, teknoloji yatırımlarımızla ve dijitalleşme alanında sektörde öncü uygulamalarımızla güçlü bir büyüme bazı oluşturduk ve iş modelimizi güçlü bilanço ve risk yönetimi uygulamalarımızla sağlam temeller üzerine kurduk. Yönetim Kurulumuz, müşteri odaklılığını esas alarak dijital operatör vizyonu ile tüm hissedar ve paydaşlarımıza değer yaratma önceliğini sürdürecektir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!