Türk Telekom çalışanlarının olimpiyat heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom çalışanlarının olimpiyat heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 13:12

Yaklaşık 5 bin Türk Telekom çalışanının katılımıyla gerçekleştirilen Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nda çeşitli branşlarda 754 sporcudan oluşan 104 takım yarıştı. Türk Telekom çalışanları, dostluk havasında geçen karşılaşmalarda olimpiyat heyecanı yaşadı.

Haberin Devamı

Türk Telekom’un çalışanlarına spor yapma alışkanlığı kazandırıp, takım ruhunu canlı tutmak amacıyla 4 yıldır düzenlediği Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nda çalışanlar, kıyasıya yarıştı. 4 gün süren olimpiyat oyunlarında, Türk Telekom ve grup şirketlerindeki çalışan ve yöneticiler, 6 farklı spor dalında mücadele etti.

Türk Telekom Spor Olimpiyatları kapsamında düzenlenen karşılaşmalar futbol, basketbol, voleybol, tenis, satranç ve masa tenisi branşlarında gerçekleşti. Türk Telekom’dan 89 takım ile 614 çalışan katılmaya hak kazanırken, iştirak şirketlerden toplam 15 takımdan 83 kişi yarıştı. 4 gün süren karşılaşmalarda kıyasıya yarışan takımlar olimpiyat heyecanı yaşadı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ŞİRKET ETKİNLİĞİ

Türk Telekom İnsan Kaynakları, Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu, Türkiye genelinde 5 bin çalışanın katıldığı Olimpiyat Oyunları’nın verimli ve keyifli geçtiğini kaydetti. Kutlu şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Çalışanlarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve takım ruhunun canlı tutulması amacıyla 4 yıldır düzenlediğimiz Türk Telekom Spor Olimpiyatları, yöneticileri ve çalışanları bir araya getiriyor. İş yerlerinde gösterdikleri azim ve başarıyı spor müsabakalarına yansıtmak için var gücüyle yarışan takımlar aynı zamanda eğlenceli bir turnuva geçiriyor. İştiraklerimizden Sebit, Innova, Argela, Türk Telekom International ve AssisTT çalışanlarımızla takım ruhunu Spor Olimpiyatları’na taşımak istedik. Bu yıl 5 bin çalışanımızın katılımıyla 4 gün süren olimpiyat oyunlarında çalışanlarımız, profesyonel sporcular gibi yarıştı. Türk Telekom ailesini bir arada tutan olimpiyat oyunlarında özellikle çalışanlar arasında takım ruhunun pekiştirilmesini sağladık. Çalışan ve yöneticilerimiz aynı takımlarda, hiyerarşi olmadan yan yana kıyasıya mücadele etti. Türkiye’nin en büyük özel şirket spor karşılaşmalarından biri olan bu eğlenceli etkinliğimizde, çalışanlarımız hem yarışıp hem de motivisyon ruhunu geliştirdi.”

TANJU ÇOLAK DA KATILDI

Türk Telekom Spor Olimpiyatları’nda eski milli futbolcu Tanju Çolak da Yöneticiler ve Çalışanların yer aldığı futbol karşılaşmasında sahaya çıktı. Çolak’ın katıldığı maç 8-8 berabere sonuçlandı. Olimpiyatlarda, Ankara Bölge Müdürlüğü takımı, Kuzey-1 Samsun Bölge Müdürlüğü takımını 4-1 yenerek, şampiyon oldu. Futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi ve satranç branşlarında da karşılaşmalar yapıldı. Basketbol ve voleybol erkeklerde Ankara Genel Müdürlüğü, voleybol kadınlar, masa tenisi ve teniste İstanbul Genel Müdürlüğü, futbolda Ankara Bölge Müdürlüğü ve satrançta İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü takımları şampiyon oldu. Başarılı ekipler ödülünü, Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu ve diğer yöneticilerinin elinden aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!