Türk tasarımcı Güler Detroit’te şov yapacak

Güncelleme Tarihi:

Türk tasarımcı Güler Detroit’te şov yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2012 00:00

2012 yılının ilk şovu bugün otomotivin anavatanı olarak kabul edilen Amerika’da kapılarını açıyor.

Detroit Fuarı 9-10 Ocak’ta kapılarını önce dünya basını için açarken, 11-12 Ocak’ta ise endüstride faaliyet gösteren profesyonelleri ağırlayacak. Fuarı otomobilseverler ise
14-22 Ocak tarihlerinde ziyaret edebilecek.
40 yeni model
2011 yılına kadar sadece 20-25 dünya tanıtımının yapıldığı fuarda son 2 yıldır 40’ı aşan yeni model dünya vitrinine çıkıyor. 50’den fazla şirketin yeni ürünlerini ve teknolojilerini sergileyeği fuarda şu markalar boy gösterecek: Acura, AMG, Audi, Bentley, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, CODA Automotive, Dodge, Falcon Motor Sports, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Infiniti, Jeep, Kia, Lexus, Lincoln, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Porsche, Ram, Scion, Shelby American, Smart, SRT, Subaru, Tesla, Toyota, Volkswagen ve Volvo.
Güler şov
Bu yıl Detroit’in başka önemli bir özelliği ise Ford’un tüm dünyada Infiniti, Lexus, BMW ve Mercedes gibi lüks markalarla rekabet etmesi için baştan yarattığı ‘Lincoln’ün yeniden doğuşuna evsahipliği yapması. Markayı ve modelleri yeniden yaratanların arasında Türk tasarımcı Murat Güler’in olması da ‘Lincoln’ü Türkiye için önemli kılıyor. Murat Güler’in fuardaki diğer bir süprizi ise Avrupa’da yeni Mondeo ismiyle satılacak Ford Fusion olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!