"Türk kızları çok ateşli"

Güncelleme Tarihi:

Türk kızları çok ateşli
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2011 16:04

İTALYAN otomotiv devi Fiat'ın kurucusu olan ünlü Agnelli Ailesi'nin en büyük varisi Lapo Elkann, 2005 yılında yaşadığı uyuşturucu probleminin ardından bugün kendi yarattığı 'Independent' (Bağımsız) markalarıyla hasır şapka tasarımından, güneş gözlüğüne, enerji içeceği ve votka üretiminden Cipriani'nin dünyaca ünlü 'Bellini' kokteylini teneke kutuya sokmaya kadar bir çok alanda faaliyet gösteriyor.

Haberin Devamı

Kardeşine destek için Cenevre'de

2003 yılında Agnelli Hanedanlığı'nın başı olan dedesi Gianni Agnelli'nin ölümünün ardından Fiat'ın başına geçmesi beklenen ancak renkli ve sansasyonel özel hayatı nedeniyle bu görevi kardeşi John Elkann'a devretmek zorunda kalan Lapo, şimdi aile şirketinden bağımsız bir işadamı olarak adından söz ettiriyor. Uzun yıllardır dünyanın en iyi giyinen erkekleri listesinin üst sıralarında yer alan ve 5 dili ana dili gibi konuşan Lapo Elkan geçtiğimiz hafta Fiat Grubu'nun Başkanı olan kardeşine destek vermek için Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'ndaydı.

Telefonu ile ceketi aynı renk

Renkli kişiliği ve kıyafetleriyle fuarda hemen farkedilen Elkann'la fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girilmişti. Elindeki Blackberry markalı telefonları ile aynı renkte bir takım elbise giyen, Elkann'ın ayağında ise beyaz spor ayakkabılar dikkat çekiyordu. İtalyan Fiat'ın marka danışmanlığını da yapan Elkann'la fuarda kısa süre bir araya geldik.

Haberin Devamı

Sıkı Türk dostlarım var

Lapo Elkann'la görüştüğüm sırada kardeşi John Elkann ise Fiat CEO'su Sergio Marchionne ile birlikte Koç Ailesi ve yöneticileriyle toplantı halindeydi. Daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye'ye sık sık gitiğini belirten Elkann, Türk olduğumu söylemem üzerine hemen sözümü keserek, "Türkiye'ye ve Türk kızlarına bayılırım. Türk kızları gerçekten çok ateşli. Türkiye'ye sevgiler" yorumunu yaptı. Türkiye'de sıkı dostları olduğunu ve fırsat buldukça Mavi Tur yaptığını belirten Elkann'ın kendi tasarımı ürünlerinde İstanbul'daki 'Harvey Nichols' mağazalarında satıldığını söyledi.

Lapo Elkann'ın geçen sene Hürriyet'e verdiği röportaj

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!