Topçu: Sponsorluklar THY’ye yaradı 2023’te ilk 10’dayız

Güncelleme Tarihi:

Topçu: Sponsorluklar THY’ye yaradı 2023’te ilk 10’dayız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2011 00:00

Son dönemlerde yaptıkları sponsorlukların şirkete önemli katkı yaptığını anlatan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “2023’te dünyada ilk 10 arasına girmiş, global bağlantılarını yapmış, dünyanın her noktasına direkt uçuşlar gerçekleştiren, İstanbul’u hub (bölgesel merkez) yapmış, kargo taşımacılığında söz sahibi şirket haline gelmeyi hedefledik” dedi.

Haberin Devamı

Topçu, şunları söyledi: “2008 yılında, hükümetin 2023 vizyonu doğrultusunda vizyonumuzu ve stratejik planlarımızı revize ettik”derken, küresel krizin THY’ye yaraması ile 2015 hedeflerinin 2011’de gerçekleştirileceğini belirtti.
Sporda yaptıkları sponsorluğun çok faydasını gördüklerini dile getiren Topçu, şöyle konuştu: “Turkish Airlines EuroLeague olarak 5 yıllığına isim sponsorluğu aldık. Bu bize çok iyi prestij oldu. Şu anda dünyada 170 ülkede, 175 TV kanalında yayınlanıyor. Bu da THY’ye büyük katkı yapıyor, yapmaya da devam edecek. Barcelona ve Manchester Ünited sponsorluğu da marka değerimizi artırdı. Golf turnuvalarına da sponsorluk yapıyoruz. Özellikle Barcelona ve Manchester United sponsorluğu çok etkili oldu. Şu anda bize gelen sponsorluk teklifleri var, değerlendiriyoruz. ”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!