Tom Peters Stratejist 2004 Zirvesi'ne katılacak

Güncelleme Tarihi:

Tom Peters Stratejist 2004 Zirvesine katılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2004 17:39

Management Centre Türkiye tarafından sunulan, Eventus tarafından düzenlenen “Stratejist 2004” Zirvesi, Fortune Dergisi tarafından guruların gurusu seçilen Tom Peters’ı Türk iş dünyasıyla tanışıyor. Peters, 25–26 Mayıs 2004 tarihindeki zirveye uydu bağlantısı ile katılacak.

Haberin Devamı


“İş Dünyasının en iyi dostu ve en kötü kabusu” olarak anılan Tom Peters, “Liderlik ve Değişim” konulu sunumunda, yüzyılımızda değişmez başarı faktörü olarak kabul edilen değişimin temel prensiplerini anlatacak. “Stratejist 2004” Zirvesi’ne uydu bağlantısı ile katılacak olan Peters, sunumunu dünya ile aynı anda Türk iş adamlarıyla paylaşacak.

25 – 26 Mayıs 2004 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan Stratejist 2004, bu yıl da tüm dünyanın  fikirlerini yakından takip ettiği otoriteleri konuşmacı olarak ağırlıyor. Gerek içerik gerekse sunum şekli itibariyle Türkiye’nin CEO’lara ve üst düzey yöneticilere hitap eden tek zirvesi olan Stratejist 2004’te Tom Peters kalıpları kıran düşüncelerini dinleyicilere aktaracak.

Karmaşıklaşan İş Dünyasını Aydınlatacak Çözümler

Haberin Devamı

Her geçen gün daha da zorlu hale gelen iş dünyasını içinde bulunduğu karmaşıklıktan kurtaracak çözümler sunacak olan Tom Peters, önemli bir dönüşüm ve iş evriminin yaşandığı günümüzde liderliğin her zamankinden daha önemli bir hale geldiğini savunuyor.

Etkin bir değişim yaratmanın yolunun risk almaktan, eski yaklaşımları terk etmekten ve dünyevi olanı devrimle dönüştürmekten geçtiğinin bilincinde olan Tom Peters, konuşmasında günümüz iş dünyasını şekillendiren daimi değişim süreci içerisinde liderleri başarıya götürecek bir vizyon sunacak.

Stratejik Değişim Enstitüsü tarafından yapılan çalışmaya göre dünyanın önde gelen 200 “İş Entelektüeli” arasından ikinci seçilen Tom Peters’ı “Stratejist 2004“ Zirvesi’nde dinleme şansına sahip olan iş adamları:

• İş dünyasının, yüzlerce yıldır yaşanan değişimden daha büyük bir değişimden geçtiğini
• Değişen iş koşullarında liderliğin her zamankinden daha da önemli bir konum olduğunu
• Yönetim ve sürekli yeniliğin hayatta kalma ve başarı için en iyi strateji olduğunu
• Kuruluşların değişirken iş yerlerine şevk, doğruluk, bağlılık ve tutkuyu nasıl geri getirebileceklerini
• İş ortamının gittikçe artan değişiminin hızını nasıl koruyabileceklerini öğrenecekler.

Haberin Devamı

Stratejist 2004’te Gurular Geçidi

İş dünyasının heyecanla beklediği “Stratejist 2004” Zirvesi’nde Tom Peters’ın yanı sıra beyin ve öğrenme teknikleri üzerine önde gelen otoritelerden biri olan Tony Buzan, Leonardo da Vinci Gibi Düşünmek konseptiyle 2004’ün ilk aylarına damgasını vuran Michael J. Gelb, Paul Blackhurst, Thomas J. R. Emmerich,  Robert A. Simpkins, Haluk Ziya Türkmen, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Prof. Dr. Kerem Alkin,  Dr. Yılmaz Argüden, Prof. Dr. Ümit Özdağ gibi ünlü konuşmacılar da sunum yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!