TOBB: Bayramı kana bulayanlar hesabını verir

Güncelleme Tarihi:

TOBB: Bayramı kana bulayanlar hesabını verir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2012 12:08

Türkiye Odalar Borsalar ve Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Bayramı kana bulayan, analarımıza gözyaşı döktürenler bu kanın hesabını verirler” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin olarak yayımladığı mesajda, terörün bayramı kana buladığını belirterek, dökülen kanların kimsenin yanına kar kalmayacağını ifade etti.

Bayram gününde anaların yüreğine evlat acısı düşüren, masum çocukları babasız bırakan katillerin hesabının tarih önünde görüleceğini bildiren Hisarcıklıoğlu şunları kaydetti:

“Hakkari'de mayın patlaması sonucu iki askerimizin şehit olduğu, bir askerimizin de yaralandığı haberinin ardından, Gaziantep'te terör örgütü tarafından bomba yüklü aracın infilak ettirilmesiyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 69 kişinin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Bunlar üzerine kınamak, lanet yağdırmak gibi sözler dahil, söylenecek her şey aslında anlamını yitirmiştir.

Yüzyıllar boyu bu topraklarda kardeşçe, bir yumruk gibi bir arada yaşayan insanları birbirine düşürmek için başvurulan bu aşağılık insanlık dışı terör eylemleri, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki hedefine ulaşamayacaktır. Eline silahı alıp, masum insanların kalbine kurşun sıkanların, tarihle hesabı çok ağırdır ve herkes yaptıklarıyla elbet bir gün yüzleşecektir.

Bu coğrafyanın insanları birdir ve beraberdir. Canlarını feda eden şehitlerimiz ölümsüzdür. Bu akan kan, silaha sarılanların insanlıklarının ve vicdanlarının ölümüdür.

Türk iş dünyası adına, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!