THY personeli iftarı birlikte açtı

Güncelleme Tarihi:

THY personeli iftarı birlikte açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 12:17

Bünyesinde bulunan 17 şirket ve 51 bin çalışan bulunan Türk Hava Yolları (THY) personeli, düzenlenen iftar ve suhurda bir araya geldi.

Haberin Devamı

THY ve HAVAŞ ortaklığı ile faaliyetlerini sürdüren TGS Yer Hizmetleri A.Ş.’nin ramazana özel hazırladığı iftar programında çalışanlar, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Genel Müdür Bilal Ekşi, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, TGS Yer Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Nurzat Erkal, HAVAŞ Genel Müdürü Kürşad Koçak ve çok sayıda üst düzey yönetici ile bir araya geldi.

İftar programında söz alan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayımız Ramazan’ın tüm çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını dilerim. Sizinle burada bir arada olmaktan daima mutluluk duyuyoruz. Çünkü bu birliktelik bizleri zor günlerden bu güzel günlere taşıdı. Türk Hava Yolları’nın bu başarısında sizlerin payı çok büyük. İnşallah yeni evimiz, yeni havalimanımızda da nice başarılara birlikte ulaşacağız. Şimdiden mübarek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı kutlarım” dedi.

THY personeli iftarı birlikte açtı

İftar programı sonrasında çalışanlar, etkinlikler çerçevesinde kurulan alanda; şut çekme, koridor yarışması, rodeo, boks makinası ve langırt gibi oyunlarda sahur vaktine kadar stres attı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin de katıldığı oyunlar renkli görüntülere sahne oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!