THY Batman ve Superman’le uçacak

Güncelleme Tarihi:

THY Batman ve Superman’le uçacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 22:57

Türk Hava Yolları (THY) 2016 yılının en çok beklenen filmlerinden ‘Batman-Superman: Adaletin Şafağı’na resmi sponsor oldu.

Haberin Devamı

Bu sponsorlukla dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olarak THY hayal dünyasının en ünlü şehirlerinden Gotham City ve Metropolis'i de geniş uçuş ağına eklemiş oldu. THY, Warner Bros Pictures ile gerçekleştirdiği bu işbirliği için filosundan bir Boeing 777-300 ER tipi uçağını da film temalı olarak boyayarak giydirdi. Uçağın her iki tarafında eskitme yöntemiyle Batman ve Superman'in logoları yer aldı.

MARKAYA KATKI YAPACAK

THY Batman ve Superman’le uçacak



Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı gerçekleştirilen sponsorluk ile ilgili olarak THY Teknik Hangarı'nda düzenlenen tanıtım töreninde yaptığı konuşmada "Bu yılın en önemli filmlerden birine sponsor olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu filmin Türk Hava Yolları markasına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

İlker Aycı, filmin düğümünün THY uçağının Business Class bölümünde çözüleceğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti: "350 milyon dolarlık dev bir prodüksiyon. Bu iki super kahramanın arasına bu filmin içersine reklam yerleştirmek üzere bir anlaşma yaptık."

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!