Tesla'dan Türkiye'de iş ilanı

Güncelleme Tarihi:

Tesladan Türkiyede iş ilanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 09:35

2018'de Türkiye piyasasına girmeyi planlayan Tesla, İstanbul'da görev yapacak servis müdürü arıyor

Haberin Devamı

Elektrikli otomobil devi Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın 2018'de Türkiye pazarına girmeyi planladıklarını açıklamasının ardından ABD merkezli şirket, konuyla ilgili ilk somut adımı İstanbul için yayınladığı bir iş ilanıyla attı.

İnternet sitesinden "Servis Müdürü" pozisyonu için başvuruları kabul etmeye başlayan şirket, adaylardan lisans mezuniyeti, servis sektöründe operasyon tecrübesi, baskı altında çalışabilme, liderlik ve proaktif düşünebilme yeteneği istiyor.

Müşteri hizmetlerindeki yeni trendlerin takip edilerek, çözüm odaklı müşteri ilişkileri kurmanın zorunlu olduğunun belirtildiği ilanda adaylardan "hesap verilebilirlik kültürü oluşturmaları, açık görüşlülük ve değişime uyum sağlayabilmeleri" isteniyor.

11 Mayıs'ta Twitter hesabından bir açıklama yapan Musk, "Bu yıl içinde Tesla'yı Türkiye'de piyasaya sürmeyi planlıyoruz" diyerek "Ülkenizi seviyorum ve piyasaya sunmada bizzat orada olacağım" ifadesini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü milyarder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Kasım 2017'de bir araya gelerek Türksat 5A ve 5B uydularının uzaya fırlatılmasının yanı sıra elektrikli otomobil, sürdürülebilir enerji, Tesla ve SpaceX firmalarıyla Türkiye'deki firmaların yapabileceği ortak çalışmalar hakkında görüşmüştü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!