Temiz iş

Güncelleme Tarihi:

Temiz iş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 21:35

Ayakkabılarında ve giyimlerinde titiz olan kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için yola çıkan Temiz, internet üzerinden kapıdan kapıya lostra ve kuru temizleme hizmeti sunuyor. Kısa zamanda 50 bin kişiye hizmet veren girişim, haftanın 7 günü çalışmasıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Zamandan tasarruf ettiren ve hizmetleri kullanıcıların ayağına kadar götüren startuplara yeni seçenekler eklenmeye devam ediyor. Bunun son örneklerinden biri ‘Temiz’ oldu. Akıllı telefonlara indirilen bir uygulama üzerinden ve web sitesi üzerinden hizmet veren Temiz, ayakkabı ve giysileri kendi kuryeleriyle teslim alıyor. Temizlenen ayakkabı ve giysiler kullanıcıların kapısına kadar götürülerek teslim ediliyor. Bunu cumartesi, pazar demeden haftanın 7 günü yapıyor. Biz de Temiz’in Kurucusu Eser Yoğurtçu ile konuştuk.

7 GÜN HİZMET VERİYOR

Daha önce de girişimcilik dünyasına yakın isimlerden biri olan Yoğurtçu, başarılı yerli oyun şirketi Peak Games’te üst düzey yöneticilik yaptı. 2016’da Temiz’i kurduğunu anlatan Yoğurtçu, “Temiz olarak haftanın 7 günü kuru temizleme, lostra, yıkama ve ütü hizmeti veriyoruz. Kuru temizleme ve lostra hizmeti almak için ürünlerinizi bırakmanız ve sonrasında tekrar almanız ve eve taşımanız gerekiyor. Bu zorluğunu insanların hayatından çıkarmak istedik. Kullanıcılarımıza alım ve teslim için birer saatlik zaman aralıkları sağlayarak ve 4 farklı hizmeti tek çatı altında sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyoruz” dedi. Yoğurtçu, şunları anlattı: “Kullanıcılar uygulama ya da web sitemiz üzerinden sadece hangi hizmeti almak istediklerini ve ürünlerinin alım ve teslim saat aralığını belirleyerek, 30 saniyeden az bir sürede sipariş verebiliyorlar. Kullancılarımızın hangi ürünlerini verdiklerini sepete tek tek eklemelerine gerek yok. Biz ürünleri aldıktan sonra merkezimizde incelerek, kendilerine sipariş detayını gönderiyoruz. Ürünleri temizledikten sonra ücretsiz vale hizmeti ile teslim ediyoruz. Hizmet ücreti uygulamada tanımlı kredi kartından ürünler teslim edildikten sonra otomatik olarak çekiliyor.”

Temiz iş

Haberin Devamı

50 BİN KİŞİYE ULAŞTI

İstanbul’da 9 ilçede ücretsiz vale hizmetlerinin şu anda mevcut olduğuna değinen Yoğurtçu, “Vale hizmet alanlarımızı genişletmek için çalışıyoruz. Vale hizmet alanımız dışında olan kullanıcılarımız, ayakkabılarını MNG Kargo ile ücretsiz olarak göndererek lostra hizmetimizden faydalanabiliyor. Bugüne kadar Türkiye’nin bir çok farklı ilinden sipariş aldık. Bizi en çok sevindiren Doğu Beyazıt’tan gelen 1 koli ayakkabı oldu” dedi.

Haberin Devamı

Lostra hizmetlerinin 14.90 TL’den, kuru temizleme hizmetlerinin ise 10 TL’den başladığını aktaran Yoğurtçu, “Şu anda 50 binden fazla kullanıcıya ulaştık. 2018’de büyüme hedeflerimizi tutturarak ilerliyoruz. Bu yıl Türkiye hem ekonomik hem de politik bir değişim içerisinde. Yıl sonunda doğru biz de dahil olmak üzere tüm internet girişimlerinin büyüme ivmelerinin artacağını öngörüyoruz. Uzun vadeli planımız, sektördeki hizmet anlayışımızı yeni bir standart haline getirerek Türkiye’nin her noktasından rahatlıkla ulaşılabilen bir servis olmak” diye konuştu.

Temiz iş

 

BAKMADAN GEÇME!