Telefon da yok internet de

Güncelleme Tarihi:

Telefon da yok internet de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 10:13

İstanbul'un en yoğun ilçelerinden biri olan Şişli'de son iki gündür internet ve telefon problemi yaşanıyor. Türk Telekom yetkilileri bölgede genel bir problemin olduğunu söylerken, cuma akşam saat 20.00'den bu yana bir çok yerde telefonlar kesik, internet de çalışmıyor.

Haberin Devamı

Şişli'nin bazı bölgelerinde cuma gününden bu yana internet ve telefon kullanımında büyük problemler yaşanıyor. Türk Telekom ve TTnet ADSL aboneleri arızanın 36'ı saati geçmesine rağmen halen düzeltilemediğini belirtirken, durumdan şikayetlerini dile getiriyor. Kurumun müşteri hizmetleri de bu yöndeki şikayetlere "Bulunduğunuz bölgede genel bir arıza var. Ne zaman giderileceğini bilemiyoruz" şeklinde bir açıklama getiriyor.

Hürriyet'e ulaşan bir okur, yaşadığı sıkıntıyı şu sözlerle anlattı:

"20 Eylül Cuma günü akşam saat 20.00 sıralarında ev telefonumun ve bu hattan aldığım internet hizmetini alamadığımı farkettim. 4441444 Turk Telekom hattını arayıp arıza kaydı bırakmak istedim. Otomatik cevap sistemiyle bulunduğum bölgedeki genel bir arıza nedeniyle hizmet veremedikleri cevabını aldım. Dün sabah arıza giderilmeyince tekrar aynı numarayı arayıp kayıt bırakmak istedim. Yine otomatik olarak aynı yanıtı aldım. Bunun üzerine bir müşteri hizmet yetkilisiyle görüşüp daha detaylı bilgi edinmek istedim. O da otomatik cevap sisteminde ne diyorsa aynı şeyi söyledi: "Bulunduğunuz bölgede genel bir arıza var. Ne zaman giderileceğini bilemiyoruz"

Haberin Devamı

Bu kez Twitter üzerinden TTDestek'e yazdım. Cep telefonumdan aradılar ve yine aynı cevabı verdiler.

Özetle; yıl 2013. Şişli gibi İstanbul'un en büyük ilçelerinden birinde 38 saattir telefon ve internet bağlantısı yok. Cevabını bilen de yok."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!