Tatil programı bir "tık" mesafesinde

Güncelleme Tarihi:

Tatil programı bir tık mesafesinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2001 11:45

4 günlük yılbaşı tatili için çeşitli seçenekler sunan sehayat acentalarını kapı kapı dolaşmak yerine, internet kullanarak çok kısa sürede tatil programı yapmak mümkün

Yılbaşı programı seçenekleri internet erişimi sayesinde artık bir "tık" mesafesinde tatilcileri bekliyor.

Kamu personelinin idari izinli sayıldığı 31 Aralık Pazartesi günüyle 4 güne çıkan yılbaşı tatilinde, program yapmaya başlayanlar için artık seyahat acentalarını kapı kapı dolaşmaya gerek yok. Yerinizden kalkmadan interneti kullanarak çok kısa bir süre içerisinde program yapmak artık mümkün.

Sanal alemdeki tatil siteleriyle, yurtiçi ya da yurtdışında istenilen yer için konaklama ve ulaşım rezervasyonları yapılabilir. Böylelikle yeni yıla, Kartalkaya`da kayak keyfi yaparak ya da Kapadokya gezisiyle ``merhaba`` diyebileceğiniz gibi, Uzakdoğu ya da Karayipler`de de yeni yılı karşılamanız mümkün olabilecek.

Internetteki www.bigglook.com`la yılbaşı özel sayfalarına girerek kendinize uygun bir yılbaşı programını seçebilirsiniz. Sitede, bazı tur operatörlerinin yurtiçi ve yurtdışında çeşitli yerlerde geçirmek üzere düzenlediği yılbaşı seçenekleri bulunuyor.

Uçak bileti rezervasyonunun yapılabileceği sitede, gidilmek istenen yöre ya da ülke hakkında bilgilere de yer veriliyor.

www.bookinturkey.com sitesinde, yılbaşı paketleri ve yılbaşı fırsatları bulunuyor. Sitede bazı tur operatörleri aracılığıyla kalınacak otellerin detaylı özellikleri hakkında bilgiye yer veriliyor. Siteyle, uçak ya da otobüs rezervasyonu yaptırmak da mümkün.

www.netsafari.net`le yeni yılı geçirmek üzere düzenlenen 4 günlük Kapadokya-Erciyes, Bodrum-Kos, Olympos ve Ilgaz-Safranbolu turlarının tanıtımı yapılıyor.

Internetteki www.gezinet.net rehberinde yurtiçi ya da yurtdışındaki tatiller konusunda gerekli bilgiler veriliyor.

Sitede, Avrupa`nın çeşitli şehirleri, ABD, Uzakdoğu ve Yunanistan gibi yılbaşı turları ile Türkiye`deki Kaş-Kalkan-Fethiye, Eğridir-Kovada Gölü-Yazılı Kanyon, Kapadokya, Safranbolu-Amasra-Çakraz-Gideroz, Erciyes Dağı (kayak) ve Pamukkale-Aphrodisams gibi yeni yıl gezileri de bulunuyor.

Türkiye`nin ilk sanal seyahat acentası sonfiyat.com`la çeşitli havayolu şirketlerinin iç ve dış hat fiyatlarını öğrenerek, rezervasyon yaptırabilir, sınırlı dönemlerde seçme uçuş noktalarına indirimli fiyat veren havayolları bulunabilir.

Internetteki, www.asyatur.com.tr, www.setur.com.tr, www.etstur.com.tr gibi tur operatörlerine ait siteler de, üye otellerin renkli yılbaşı programlarıyla tıklanmayı bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!