Tasarımda marka oldu, Avrupalılar'ı Türkiye'ye yönlendirmeye çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

Tasarımda marka oldu, Avrupalıları Türkiyeye yönlendirmeye çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 16:54

Almanya doğumlu iş kadını Ceylan Ateş, Avrupa ülkelerinde iş yapan bir dizi firmanın Türkiye'de faaliyet göstermesi için çaba gösterdiğini aktardı.

Haberin Devamı

ÜNLÜ tasarımcı Ceylan Ateş (33), Almanya doğumlu. Ürünlerinin önemli bir kısmı el yapımı olduğunu kaydeden Ateş, Almanya'nın yanı sıra Avrupa'da çok sayıda şirket ile çalıştığını kaydetti. Avrupa şirketlerinin Türkiye pazarına yönelmeleri için çalıştığını aktaran Ateş, ürettiği eserlerin Avrupa pazarı yanı sıra Körfez ülkelerinde de ilgi gördüğünü aktardı.

Uzun yıllardır tasarımlar hazırlayıp hayata geçirdiğini aktaran Ateş, "Avrupa ülkelerinde iş yaptığım birçok yabancı firmayı Türkiye pazarına yönlendirmek istiyorum. Bu konuda yoğun çalışmalarımız var. Önemli olan ülkeye, hatırı sayılır rakamlarda döviz getirmek ve istihdam sağlamak. Türkiye pazarı 80 milyondan fazla hacme sahip bir pazar. Bu da yabancı yatırımcıya oldukça cazip geliyor. Türkiye pazarına girmek, Avrupa’da bulunan bir çok mobilya ve tasarım ürün satan, büyük zincir mağazalara sahip firmaların da hedefinde" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!