Taşar'dan son dakika atakları

Güncelleme Tarihi:

Taşardan son dakika atakları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mustafa Taşar, hükümetteki son haftasını, yoğun bir toplantı trafiği ile geçirdi. Hafta boyunca her gün bir basın toplantısı düzenleyerek çalışmalarını anlatan Taşar'ın son dakika atakları, seçim propagandası gibi algılandı.

Bakan Taşar, bir haftadır süren basın toplantılarına dün son noktayı nihayet koydu. Taşar, görevi teslim etmeden önceki son toplantısında, 18 aylık çalışmalarını anlattı. Tarım Bakanlığı'ndaki çalışmalarını ‘‘Yüz Akıyla 18 Ay, 55'inci Hükümet döneminde gerçekleştirdiğimiz gurur ve hizmet tablosunun özeti'' başlıklı bir kitapçıkta toplayan Taşar, kitapçığa yazdığı önsözde 18 ayı ‘‘altın bir dönem'' olarak niteledi.

Taşar, dünkü toplantıda tarım kesimine yönelik ‘‘son dakika müjdeleri'' de verdi. Tarım Kredi Kooperatifleri'ne üye çiftçilere kullandırılan kredi limitinin 1 milyar liradan, 1 milyar 500 bin liraya çıkartıldığını açıklayan Taşar, kredi limitinin nakdi kullanım miktarının da 150 milyon liradan 300 milyon liraya yükseltildiğini bildirdi.

Bakan Taşar'ın ikinci müjdesini de geçici işçilerine verdi. Bakanlık çalışmalarına siyaset karıştırmadığını savunan Taşar, ‘‘İneğin, balığın, buğdayın partisi olmaz'' dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!