Tarihe geçecek uçuş... Business biletleri tükendi, ekonomi biletleri bitmek üzere

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 14:29

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan tarihe geçecek son yapılacak tarifeli uçuş olacak Türk Hava Yolları’nın Singapur seferi büyük talep gördü. 350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak tarihe geçecek 10 saatlik uçuşun biletlerinin büyük bölümü satıldı. Tarihi uçuşun business sınıfında yer kalmadı. Ekonomi sınıfında ise biletlerin tükenmek üzere olduğu öğrenilirken bilet fiyatları yoğun talep nedeniyle normal günlere göre arttı.Tarihe geçecek uçuş için 331 biletin satıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan son tarifeli uçuş olarak tarihe geçecek Türk Hava Yolları’nın 6 Nisan tarihindeki TK 54 sefer sayılı İstanbul-Singapur uçuşuna büyük talep var.Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na tarihe geçecek büyük taşınma 5 Nisan saat 03:00’de başlayacak, 7 Nisan saat 00:00’da sona erecek. Dev taşınma nedeniyle 6 Nisan saat 02:00 ile 14:00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak. Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı'ndaki tüm tarifeli uçuşları da 6 Nisan Cumartesi saat 02:00’de son bulacak.Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı’ndan planlanan tüm uçuşları 6 Nisan saat 14:00’ten itibaren İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak.

BUSİNESS SINIFINDA YER KALMADI, EKONOMİ BİLETLERİ DE TÜKENMEK ÜZERE

Haberin Devamı

Atatürk Havalimanı’ndan son yapılacak tarihe geçecek tarifeli uçuşu olacak Türk Hava Yolları’nın 6 Nisan Cumartesi saat 02:00’daki İstanbul-Singapur uçuşu beklenenden daha çok talep aldı. 350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak olan son tarifeli uçuşa yoğun talepler nedeniyle 48 kişilik business sınıfında yer kalmadı. Ekonomi sınıfında ise biletlerin büyük bölümü satıldı. TK54 sefer sayılı son tarifeli uçuş için bugüne kadar 331 biletin satıldığı öğrenildi. THY’nin çağrı merkezini arayanlara, tarihi uçuşun business sınıfında yer kalmadığı bilgisi verildi. Normal günlerde ekonomi sınıfında ortalama 3 bin 400 lira olan bilet fiyatları yoğun talep nedeniyle 5 bin 419 liraya kadar çıktı.

 

BAKMADAN GEÇME!