Suudi işadamı, 50 bin dolara altın ‘penis büyütücü’ alıyor

Güncelleme Tarihi:

Suudi işadamı, 50 bin dolara altın ‘penis büyütücü’ alıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2009 00:00

Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde yaşayan bir işadamı, Kanada’ya 18 ayar som altından bir penis büyütücü ısmarladı. Suudi işadamı, penis büyütücünün elmas ve yakutla süslenmesini de istedi, fiyat 50 bin doları buldu.

SUUDİ bir işadamı, mücevherlerle donatılan altın kaplı bir ‘penis büyütücü alet’ siparişi verdi. Kanadalı X4 Labs şirketine iletilen siparişte, penis büyütücünün 18 ayar som altından üretilmesi talep edildi. Penis büyütücü aletin aynı zamanda elmas ve yakutlarla süslenmesini isteyen Suudi işadamı, normalde 400 dolara satılan alet için 50 bin doları gözden çıkardı. Sıradışı siparişi alan cinsel sağlık malzemeleri üreticisi X4 Labs’in ise aletin üretilebilmesi için bir kuyumcuyla birlikte çalışacağı ve siparişin önümüzdeki ekim ayında teslim edileceği kaydedildi.

Zengin için moda olabilir

Kanada merkezli X4 Labs, ilginç siparişle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ürünün bugüne kadar üretilmiş en pahalı kişisel “cinsel sağlık malzemesi” olduğuna dikkat çekilerek, mücevherlerle süslenecek olan altın kaplı özel ürünün zengin erkekler arasında ‘moda’ haline gelebileceği belirtildi. X4 Labs’ın özel penis büyütücü için Kanada’nın Montreal kentindeki bir kuyumcuyla birlikte çalışacağı ifade edilen açıklamada, “Yaklaşık 50 bin dolara mal olacak olan bu penis büyütücü, cinsel sağlık sektörü tarihinde bir dönüm noktası olacaktır” denildi.

Zırhlı araçla teslim edilecek

X4 Labs şirketinin ortaklarından Rick Oh, AFP haber ajansına yaptığı açıklamada, gösterişli penis büyütücünün 18 ayar som altından üretileceğini belirterek, “Ayrıca, aletin süslenmesinde 40 elmas ve yakut kullanılacak. Bu şimdiye kadar karşılaşmadığımız sıradışı bir istek” diye konuştu. Normalde 400 dolara sattılan bu ürünün fiyatının özel istek doğrultusunda 47 bin doları bulacağını söyleyen Oh, “Tabi bu madar değerli bir ürünü de kargoyla gönderemezsiniz. Mücevherlerle donatılan altın kaplı penis büyütücü, Suudi işadamına önümüzdeki ekim ayında zırhlı bir araçla teslim edilecek” dedi.

Kuyumcu: Bu şaka mı

Hakkında Cidde kentinde yaşadığının dışında başka bir bilgi bulunmayan Suudi işadamından gelen siparişi ilk başta inandırıcı bulmadıklarını anlatan Oh, şunları söyledi: “İlk başta ciddiye almadık. Ancak, Suudi işadamı ne zaman bize depozitoyu gönderd., işte o zaman bu sıradışı isteğin gerçek olduğunu gördük. Siparişi gerçekleştirmek için Montreal’de bir kuyumcuyla temasa geçtik. Kuyumcuya olayı anlatıp bizimle birlikte çalışmasını istediğimizde, kendini gülmekten alamadı ve bize ‘bu şaka mı’ diye sordu.”

Suudi Arabistan’a ‘sağlık ürünü’ diye gönderilecek

SUUDİ Arabistan’da seks ürünleri ihtalatının yasak olduğu için 50 bin dolarlık penis büyütücünün bu ülkeye nasıl gönderileceği ise merak konusu oldu. X4 Las şirketi de ABD hükümeti tarafından verilen sağlık ürünü sertifikasına sahip olduklarını belirterek, bu nedenle de siparişin teslim edilmesi konusunda bir sorunla karşılaşmayı beklemediklerini açıkladı.

Paslanmaz çeliğe alerjisi varmış

KANADALI X4 Labs şirketinin ortaklarından Rick Oh, Suudi işadamanın penis büyütücünün metal kısımlarının som altından yapılması isteğinin arkasında yatan nedeni ise şöyle açıkladı: “Müşterimiz, paslanmaz çeliğe karşı alerjisi olduğunu, bu nedenle som altın kullanılmasını istediğin bize iletti. Mücevherlerle süsleme isteği ise sonradan geldi.”

Egonun bencil tarafı

X4 Labs Ürün Koordinatörü ise sıradışı siparişle ilgili olarak yaptığı açıklamada, cinsel sağlık ürünleri için çok miktarda para harcayacak önemli bir müşteri kitlesinin bulunduğuna dikkat çekerek, “Erkek egosunda dehşet derecede bir bencillik söz konusu. Bu durum böyle oludğu sürece, 50 bin dolarlık siparişler X4 Labs için sıradışı olmaktan çıkar” diye konuştu.

Paduang kabilesi bu tekniği kullanıyor

ŞİRKETİN internet sitesinde, penis büyütme işleminin yüzyıllardır bilinen bir bilimsel gerçeğe dayandığı belirtiliyor. X4 Labs’ın eski kültürlere özgü olan organları uzatma tekniklerinden yararlanıldığı kaydediliyor. Bu tekniklerin günümüzde özellikle yanık vakaları ve plastik cerahide kullanıldığı kaydediliyor. Uzakdoğu’da Paduang kabilesine mensup olan kadınların da benzer bir yöntemle boyunlarını halkalar yardımıyla uzattığına dikkat çekiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!