Suudi Arabistanlı milyarder işadamı yatırım için Fethiye’yi gezdi

Güncelleme Tarihi:

Suudi Arabistanlı milyarder işadamı yatırım için Fethiye’yi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 13:49

Muğla’nın Fethiye İlçesi’ne gelen Suudi Arabistanlı milyarder işadamı Sulaiman Al Muhaidib, yatırım için inceleme gezisi yaptı.

Haberin Devamı

Fethiyeli işadamı Yunus Önder’in daveti üzerine özel uçağıyla Dalaman Havalimanı’na gelen Sulaiman Al Muhaidib, eşiyle birlikte Kayaköy ve Ölüdeniz’i gezdi. Türkiye’ye yaklaşık 1 milyar dolarlık gayrimenkul ve enerji yatırımı yaptığı belirtilen iş adamı için yamaç paraşütünün arkasına bağlanmış Suudi Arabistan bayrağı Ölüdeniz semalarında uçuruldu. Ölüdeniz’de bir kafe de oturarak yamaç paraşütlerini izleyen Muhaidib’e, Dubai merkezli inşaat şirketi sahibi Halil İbrahim Demirhan da eşlik etti. Muhaidib’in Fethiye bölgesine 500 milyon dolar yatırım yapmayı planladığı kaydedildi.

Suudi Arabistanlı milyarder işadamı yatırım için Fethiye’yi gezdi

 "TÜRKİYE BİZİM ÜLKEMİZDİR"

Türkiye’yi çok sevdiğini belirten Sulaiman Al Muhaidib, "Türkiye bizim ülkemizdir. Buraya sık sık yatırımlar yapıyoruz. Türk insanın misafirperverliğinden çok mutlu oldum. Fethiye cennet gibi bir şehir" dedi.

Haberin Devamı

Muhaidib’e ziyaretinde eşlik eden Halil İbrahim Demirhan ise "Al Muhaidib Türkiye’ye çok değerli yatırımlar yapmıştır. Fethiye’ye de yapmak istiyor. Fethiye’yi çok sevdi" diye konuştu.

 

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!