Süt merkezi ile evlere taze süt servisi

Güncelleme Tarihi:

Süt merkezi ile evlere taze süt servisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2012 11:47

Tatvan'da hizmet veren büyükbaş hayvan çiftliği, ilçede oluşturduğu süt merkezi ile ilçe merkezi başta olmak üzere Bitlis ve çevre illere, günlük taze süt servis ediyor.

Haberin Devamı

Tatvan-Ahlat karayolundaki 6 bin dönüm arazi üzerinde kurulan Adabağ Çiftliği'nde, holştayn cinsi 250 sağmal büyükbaş hayvan bulunuyor.

Bu hayvanlardan her gün el değmeden elde edilen süt, soğuk zincir kurallarına uygun şekilde vatandaşın hizmetine sunuluyor.

Adabağ Süt Merkezi'nde soğuk hava tanklarında muhafaza edilen bin 300 litre süt, ilçede oluşturulan süt merkezine gönderilerek buraya gelen müşterilere ya da telefonla günlük taze süt isteyenlere servis ediliyor.

Türkiye'de ilk defa uygulamaya koydukları bu hizmet anlayışıyla halkın memnuniyetini kazandıklarını vurgulayan Adabağ Süt Merkezi sorumlusu Kenan Aybay, yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıldan bu yana günlük taze süt satışı yaptıklarını söyledi.

Aybay, servis araçlarıyla da Tatvan başta olmak üzere Bitlis merkez ile çevre il ve ilçelere taze süt gönderdiklerini bildirerek, “Türkiye'de ilk defa uygulamaya koyduğumuz bu sistem ile günlük bin 300 litre taze süt satıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kendilerine telefon ile ulaşan vatandaşların evlerine kadar süt bırakma imkanına sahip olduklarını anlatan Aybay, yatıkları patent başvurusu ile markalaşma yoluna gittiklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!