SunExpress Avrupa ağını genişletiyor

Güncelleme Tarihi:

SunExpress Avrupa ağını genişletiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 10:34

Türkiye ile Avrupa arasında en fazla sefer yapan havayolu şirketi olan THY ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yeni açtığı hatlarla uçuş sayısını 477’ye çıkarıyor.

Haberin Devamı

SunExpress Avrupa ağını genişletiyor
SUNEXPRESS Türkiye’den Antalya, Ankara, Adana, Elazığ, Kayseri, Ordu/Giresun’dan Avrupa’nın 11 kentine sefer başlatacak. Bunların yanı sıra Türkiye’deki yedi şehirden Londra, Brüksel, Oslo, Frankfurt Hahn ve Münster de dahil olmak üzere Avrupa’nın 15 kentine yapılan uçuşlar da tekrar devreye girecek. SunExpress böylece Türkiye’den Avrupa’ya yaptığı haftalık uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde 18 artırıp 477’ye çıkaracak.
SunExpress, Ankara ve Antalya’dan da seferlere başlayor. Antalya’dan Fransa’nın Lyon kentine, Ankara’dan da halen yapılan Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover ve Stuttgart uçuşlarına ek olarak Brüksel ve Viyana’ya uçaklar kaldırılacak. Ankara - Viyana 30 Haziran’da, Ankara - Brüksel 23 Haziran’da, Antalya - Lyon 10 Temmuz’da başlayacak.

Haberin Devamı

HAVA KÖPRÜSÜYÜZ

Genel Müdür Jens Bischof, SunExpress’in tarifeli seferlerle Türkiye ile Avrupa arasında en fazla uçuş yapan havayolu şirketi olduğunu söyledi. Bischof, “Türkiye ile Avrupa arasında yaptığımız uçuş sayısını geçen yıla göre yüzde 18 artırarak haftalık 463 uçuşa çıkardık. Türkiye’nin 12 kentinden Avrupa’da 46 kente haftalık 477 uçuş yapıyoruz. Antalya’dan dış hatlarda 36, iç hatlarda 10 olmak üzere, toplam 46 noktaya haftada 341 uçuş yapacağız. Anadolu’nun 13 kentinden Avrupa’da 13 kente haftada 79 uçuş yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!