Sözleşmeyi yenilemedi panolar indirildi

Güncelleme Tarihi:

Sözleşmeyi yenilemedi panolar indirildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

İskelelere asılan ilanlar için Denizcilik İşletmeleri'yle bir sözleşme yapmak gerekiyor. Sözleşme süresinin bitiminde ise iskelelerdeki ilanlar yenileniyor. Gençtur'la bir yıllık anlaşma yapmasına karşın, Denizcilik İşletmeleri'yle altı ay sözleşme yapan Yön Tanıtım, ikinci altı aylık dönem için sözleşmeyi yenilemeyi unutunca, müşterisini mağdur etti.

Gençtur, şirketlerine ait tanıtım panosunu Kadıköy'de iskeleye 1 yıl süreyle astırmak üzere geçtiğimiz Eylül ayında Yön Tanıtım'la anlaştı. Sözleşmenin bitimine altı ay olmasına rağmen, nisan ayında panoların kaldırıldığını gören Gençtur, Yön Tanıtım'ı arayarak bilgi istedi. Ne var ki, panoların akibetini ve neden indirildiğini bir türlü öğrenemedi.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Denizcilik İşletmeleri yetkilileri, iskelelere asılacak ilanlar için aracı firmalarla sözleşme yapıldığını belirterek, şu bilgiyi verdi:

‘‘Yön Tanıtım'la Gençtur bir yıllık anlaşma yapmış. Ancak biz firmalarla altı aylık süreler için anlaşma yapıyoruz. Yön tanıtım altı ayı doldurduktan sonra bizimle sözleşmeyi tekrarlamamış. Dolayısıyla panolar indirildi.’’

Yön Tanıtım yetkilileri ise panoların indirilmesini personel hatasına bağladılar. Panoların yeniden yaptırıldığını belirten Yön Tanıtım yetkilileri, bunların iskeleye altı ay süreyle yeniden asılacağını söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!