Sosyal medyada dikkat çeken 'Aşk Burger'

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyada dikkat çeken Aşk Burger
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 10:33

Avrupa turuna çıkan ve burada birbiriyle tanışıp nişanlanan İlter Çiçekçi ve Nicole Wanders çifti, girişimciliklerini kullanarak İzmir'de burger restoran açtı. Aşk burger adıyla ünlenen restoran, sosyal medyada herkesin dikkatini çekti.

Haberin Devamı

 'Aşk Burger' hikayesi bundan dört yıl önce Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da başladı. Dokuz Eylül Turizm Otelcilik Bölümü mezunu İlter Çiçekçi (26), seyahat acentesi işlettiği sırada çıktığı Avrupa turunun ilk durağı Amsterdam'da Nicole Wanders (24) ile arkadaş ortamında tanıştı.

İlk görüşte aşk yaşayan turizmci İlter ile reklam ve pazarlama bölümü mezunu Nicole arasındaki bağ, gün geçtikçe güçlendi. Türkiye'ye dönüş yapan İlter, bir süre sonra Hollanda'da Nicole ile birlikte yaşamaya karar verdi. Çift, 1.5 yıl sonra bu kez birlikte İzmir'e yerleşti. Kısa süre sonra ise çift, evlilikte ilk adımlarını atarak nişan yaptı. Genç çift, ardından da İzmir'de bir burger restoranı açmak için kolları sıvadı. Girişimciliklerine Nicole Waanders'in babası Ton Waanders ile İlter Çiçekçi'nin babası Kudret Çiçekçi de destek verdi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada dikkat çeken Aşk Burger

Bornova Özkanlar'da açılan Ton's Burger, alışılmışın dışında lezzetiyle ünlü gurme ve blogger cephesinden de tam not aldı. Hollanda'da babasının restoranında mutfakta kendini yetiştiren Nicole Wandeers, burgerin yanında pastaları, soslar, baharatlar, özel garnitürlerle Avrupa, Amerika, İtalyan ve Hindistan mutfaklarını İzmir'e taşıdı.

İzmir'de hamburger sektörüne farklılık getirmek istediklerini ifade eden İlter Çiçekçi ise fast food tarzı değil ev yapımı burger sunduklarını söyledi. Çiçekçi, "Bizim farkımız ürünlerimizin tamamen günlük yüzde 100 dana eti ve ev yapımı olması. Bütün içeriklerini kendimiz geliştirdik. Mutfakta Nicole var. Çünkü küçüklüğünden beri babası Ton'un yanında yetişmiş, mutfakta ve serviste de ben iyiyim. Çünkü bu mesleğin hem okulunu, hem de otellerde mutfaktan servise kadar tüm alanlarda çalıştım. Bizim farkımız fast food tarzının dışına çıkarak tamamen ev yapımı köfte tarzında ve yüzde yüz dana eti ürünler sunuyoruz. Etlerimiz Tire Süt Kooperatifi'nden geliyor. Ünlü blogger ve gurmelerden tam not alıyoruz ve sürekli sosyal medyada paylaşılan ve beğenilen bir mekan haline gelmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

Haberin Devamı

2 EYLÜL'DE DÜĞÜN VAR

Aşk ve işteki başarılarını evlilikte de sürdürme kararı alan nişanlı çift, nikah tarihini ise 2 Eylül 2015 olarak belirledi. İzmir'i çok sevdiğini dile getiren Nicole Waanders, "Çok mutluyum ve İzmirlilerin, bize ilgisi ve sevgisi bizi daha çok mutlu ediyor. Türk insanlarına hizmet etmek ve onlara farklı lezzetler tattırmak istiyorum. Burada aynı zamanda dünya mutfaklarını tanıtıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!