Son dakika... Kılıçdaroğlu'nun kızına ait olan daireyle ilgili flaş gelişme

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Kılıçdaroğlunun kızına ait olan daireyle ilgili flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 20:59

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara konu olan Ataşehir'deki daire ile ilgili bugün önemli bir gelişme yaşandı. Hürriyet'in edindiği bilgilere göre, Zeynep Kılıçdaroğlu, söz konusu daireyi 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine sattı. Tapu devir işlemleri dün saat 16.00'da tamamlandı.

Haberin Devamı

Son dakika... Kılıçdaroğlunun kızına ait olan daireyle ilgili flaş gelişme
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerinin 1 milyon dolar olduğu iddia edilen Buz Rezidans’taki 1+1 daire ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Zeynep Kılıçdaroğlu, kısa bir süre önce bir mektup yazmış ve söz konusu daireyi 100 bin dolara satmaya hazır olduğunu belirtmişti. 

Kılıçdaroğlu da daire için “Ev benim üstüme olmadığı için kızımın evi. Gazeteye kızım doğrudan doğruya mektup gönderecek, ‘vekalet verdiğiniz avukatı bildirin, evi satmaya hazırız’ diye. Böylece '1 milyon dolarlık' evden kurtulmuş olacağız.” demişti.

DAİRE 100 BİN DOLARA SATILDI

Haberin Devamı

Hürriyet'in edindiğindiği bilgilere göre, Zeynep Kılıçdaroğlu, söz konusu daireyi 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine sattı. Tapu devir işlemleri saat 16.00'da tamamlandı. 

  

Son dakika... Kılıçdaroğlunun kızına ait olan daireyle ilgili flaş gelişme

GÜNEŞ GAZETESİ ‘EVİ BİZE SATIN’ DEMİŞTİ

Bir süre önce Güneş gazetesi, Kılıçdaroğlu’nun sözlerini haberleştirmiş ve “100 bin dolar hazır tut sözünü. Güneş olarak biz o eve talibiz” manşetini atmıştı. 

ZEYNEP KILIÇDAROĞLU MEKTUP YAZMIŞTI: HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAYIN, ADALAR MANZARALI DEĞİL

Zeynep Kılıçdaroğlu, 23 Aralık 2017’de Güneş gazetesinin sahibi Zeki Yeşildağ'a yazdığı mektubunda, tartışmalara neden olan evinin adalar manzaralı olmadığını ifade etmiş ve gazete sahibini hayal kırıklığına uğramama konusunda uyarmıştı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın köşesinde yayınlanan mektupta şu ifadeler yer almıştı:

Son dakika... Kılıçdaroğlunun kızına ait olan daireyle ilgili flaş gelişme

Sayın Zeki Yeşildağ,

Sahibi olduğunuz T Medya Yatırım San. ve Tic. A.Ş'ne ait Güneş gazetesinin 20 Aralık 2017 günlü nüshasında, manşetten "100 bin dolar hazır, tut sözünü… Kılıçdaroğlu, kızının Adalar manzaralı rezidansını değersiz göstermek için '100 bin dolara satarım' diyerek meydan okudu. Güneş olarak biz o rezidansa talibimiz. Sözümüz söz" haberi yayınlanmıştır. Soyadımdan da tahmin edebileceğiniz üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı olarak size bu yazıyı yazmaktayım. Haberlerinize konu olan daire bana ait olmakla birlikte ısrarla gerçekleri yansıtmayan iddialarla haber yapmaya devam etmekte ve bu daire üzerinden babamı yıpratmaya çalışmaktasınız.

Haberin Devamı

Son olarak yukarıda yer alan manşetle sanırım babamı köşeye sıkıştırabileceğinizi düşünme hatasına kapıldınız. Yapmış olduğunuz haberle evi 100 bin dolar karşılığı almaya hazır olduğunuzu beyan etmiş bulunduğunuzdan teklifinize öncelikle teşekkür eder, sahibi olduğum gayrimenkulun satışı durumunda doğacak gelir vergisi, harç ve masraflar tarafınıza ait olmak üzere 100 bin ABD Doları karşılığı Türk Lirasına daireyi size satmaya hazır olduğumu bildiririm. Daireyi satın almayı gerçekten kabul etmeniz durumunda adalar manzaralı olmayan evimde güle güle oturmanızı temenni ederim. Malum gazetesinizde yayınlanan ve gerçeği yansıtmayan haberlere inanarak hareket edip sonradan hayal kırıklığına uğramayın diye sizi şimdiden bilgilendirmek istedim. İyi çalışmalar.

BAKMADAN GEÇME!