Ziraat fakültesini seçecek öğrencilere Bakan'dan müjde

Güncelleme Tarihi:

Ziraat fakültesini seçecek öğrencilere Bakandan müjde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 11:16

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Bakanlık olarak özellikle ziraat fakültesini seçecek arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve özellikle üniversitenin ilk 15 bininde olan, 20 bininde olan arkadaşlarımıza bir burs programı üzerinde çalışmaya başladık, yakın zamanda açıklayacağız." Bakan Pakdemirli, önümüzdeki 6 ay ile 1 yıl daha et ithalatına gerek görmediklerini kaydetti.

Haberin Devamı

TARIM ve Orman Bakanı Pakdemirli’den Hürriyet ve DenizBank işbirliğinde Konya’da altıncısı gerçekleştirilen Tarım Zirvesi’nde bir müjde geldi.

Geçtiğimiz haftalarda YÖK’te çeşitli üniversitelerden profesörlerle bir araya geldiklerini söyledi. Burada görüş alışverişinde bulunduklarının altını çizen Bakan Pakdemirli, “Tarım, hayvancılık ve suyu yeniden değerli hale getirmek istiyoruz. Bunun için de çalışıyoruz. Bu yüzden başarıya göre üniversitelerin ziraat fakültelerini seçecek öğrencileri gelecekte burs vermeyi planlıyoruz. Bu program üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu.

EN AZ 6 AY ET İTHALATI YOK
Bakan Pakdemirli , yaptıkları son hesaplamalara göre altı ay ile bir yıl daha et ithalatına gerek olmadığını belirtti.

Anadolu Ajansı web sitesinde yer alan habere göre, Pakdemirli "Çok konuşuluyor ama bugün itibarıyla bir hesap yaptık; altı ay bir sene daha Türkiye'nin ithalata ihtiyacı yok gibi gözüküyor" dedi.

Ziraat fakültesini seçecek öğrencilere Bakandan müjde

Bakan Pakdemirli, Hürriyet ve DenizBank işbirliğinde Konya’da gerçekleştirilen Tarım Zirvesi’nde konuştu.

Haberin Devamı

AYRINTILAR GELİYOR...

 

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!