Smart işi çözüldü

Güncelleme Tarihi:

Smart işi çözüldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Smart'ın Türkiye'de satışını yapan F&B Otomotiv ile DaimlerChrysler arasındaki sorun çözüldü. F&B Otomotiv yetkilileri, DaimlerChrysler'in Türkiye'deki şirketi Mercedes Benz Türk A.Ş. ile yapılan görüşmeler sonucunda, Smart'ın logosunun Türkiye'de kullanılmasıyla ilgili sorunun çözüldüğünü söylediler.

F&B yetkilileri, ‘‘Smart'ın ithalatı ve Türkiye'deki satışıyla ilgili bir sorun zaten yoktu. Ancak Smart'ın logosu Türkiye'de tescil edildiği için logonun ilanlarda kullanılmasıyla ilgili bir pürüz ortaya çıktı. Mercedes Benz Türk A.Ş. ile yaptığımız görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşarak problemi çözdük’’ dediler.

F&B Otomotiv yetkilileri, Smart'ın servis hizmetlerinin F&B tarafından verildiğini belirterek, şöyle konuştular:

‘‘Smart'ın Türkiye'de satışında ve servis hizmetlerinde bir sorun yok. 7 bölge ve 23 şehirde servis ve yedekparça hizmetlerini yürüten anlaşmalı servislerimiz var. Bu nedenle Smart'ın servis hizmetleri F&B Otomotiv'in sorumluluğu altında. Mercedes'in bu konuda herhangi bir sorumluluğu yok.’’ F&B tarafından satılan Smart'ın 1 yıllık sınırsız kilometre garantisi var. Smart'ın Türkiye'ye Pulse versiyonu ithal ediliyor. Smart'ın 3 silindirli 599 cc'lik motorunun beygir gücü 55 hp. Arkadan itişli olan otomobilin maksimum hızı 135 km. Smart'ın 100 km'deki yakıt tüketimi ise 4.8 litre.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!