Şirketler yardım için yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Şirketler yardım için yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

VARAN: Varan Turizm Seyahat şirketi tüm personeli ile, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. 'Bir ilaç ve bir hırka da Varan'dan' sloganıyla açılan kampanyada Varan bölgelerdeki tüm teşkilatında topladığı ilaç, giyecek ve ev eşyalarını, İstanbul'dan genel merkez aracılığıyla depremzedelere ulaştırıyor.

KOÇTAŞ: Adana, Antalya, Bodrum, Balçova, Bornova Yapı Marketlerde Kızılay işbirliği ile ilaç ve kuru gıda toplanırken, Koçtaş Koç Holding kriz masası aracılığıyla bölgeye 8 adet jeneratör gönderdi.

TÜRK HENKEL: Türk Henkel ve Henkel Turyağ çalışanları arasında toplanan miktar 5 milyar liraya ulaşırken, ayrıca 10 ton içme suyu, 20 ton dezenfektan, 10 ton da yağ yardımı ve çöp torbası, ceset torbası gibi acil ihtiyaç malzemesi yardımı yapan şirket, üretim halinde olan 15 ton deterjanı da deprem bölgesine ulaştıracak.

SERAY: Seray kanepe ve üretici firmamız Metali A.Ş. son üç gün boyunca üretiminin büyük kısmını, çadır, yatak, yastık, pike, battaniye ve toz maskesi üretimine ayırdı. Seray, 100'ün üzerinde çadır, 300 yatak, 600 battaniye, pike, çocuk bezi, temizlik malzemeleri, toz ve koku maskesini deprem bölgesine ulaştırdı.

IŞIKLAR: Işıklar Holding Adapazarı'na 2 adet vinç, 1 kamyon kuru gıda malzemesi, Gölcük'e 2 adet vinç, 1 jeneratör ve 12 kişilik teknisyen ekibi gönderdi.

TNT: Kızılhaç tarafından Kızılay'a gönderilen yardım malzemelerini uçaklarıyla deprem bölgelerine taşıyan TNT ayrıca Türkiye'deki şubelerinden afet bölgelerine ekip, gıda ve yardım malzemeleri gönderdi.

MOTOROLA: Motorola Türkiye Ofisi Darıca, malzeme yardımı yanında, İzmit ve Yalova'daki depremzedelere, Telsim'in kesintisiz iletişim sağlamak amacıyla oluşturduğu baz istasyonlarının kurulmasına da destek veriyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!