Şirinler galası çocukları eğlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Şirinler galası çocukları eğlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 08:59

Pınar Su evsahipliğinde gerçekleşen Şirinler 3; Kayıp Köy filminin galasında bir araya gelen sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri, çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Şirinler karakterleriyle süslenen yeni şişeler galada görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Yeşim Salkım, Seçkin Piriler, Irmak Ünal, Jess Molho, Yeliz Yeşilmen, Nefise Karatay, Meral Kaplan, Ayşe Kucuroğlu, İpek Toplusoy, Fatoş Sarıgül, Didem Antebi, Berrin Okçu ve Zeynep Dereli’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ismin katıldığı galada aileler, çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirmenin tadını çıkardı.

Pınar Su evsahipliğinde gerçekleşen galada konuklar, küçük büyük herkesin ilgiyle takip ettiği Şirinler’in son filmi Kayıp Köy’ü birlikte izleme fırsatı buldu. Çocuklar, kendileri için oluşturulan Şirinler konseptli özel alanda doyasıya eğlenirken, onları keyifle izleyen aileleri de bu heyecana ve eğlenceye ortak oldu.

7 Nisan’da vizyona girecek Şirinler 3; Kayıp Köy filminin de baş rolünde olan; Şirin Baba, Şirine, Gözlüklü Şirin ve onların azılı takipçisi Gargamel’in süslediği şişeleriyle Pınar Su çocuklarla ilk kez buluştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!