Şeyda Çizmeci: Farklı olan her zaman, zihinde farklı bir yer ediniyor

Güncelleme Tarihi:

Şeyda Çizmeci: Farklı olan her zaman, zihinde farklı bir yer ediniyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 23:43

Eryap Grup Pazarlama Müdürü Şeyda Çizmeci; "Günümüzde markaların kendini fark ettirmesi zaman zaman zor olabiliyor. İşte böyle durumlarda “yaratıcılık” devreye giriyor. Farklı olan her zaman, zihinde farklı bir yer ediniyor. Yaratıcılık bizim için sadece pazarlama iletişiminde değil her alanda, tüm kanal iletişimleri için önemli. Yaratıcılığı tek başına başarıya giden bir yol olarak düşünmek de yanıltıcı olabilir, bununla birlikte ulaşmak istediğiniz kitlenizi tanımanız ve bu kitleye uygun stratejiler uygulamanız da yaratıcılığı harmanlayan ve beraberinde başarıyı getiren kriterler arasında" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

İletişim çalışmalarınızda yaratıcılık nasıl bir yer tutuyor, rol oynuyor, ne kadar önemli?

Günümüzde markaların kendini fark ettirmesi zaman zaman zor olabiliyor. İşte böyle durumlarda “yaratıcılık” devreye giriyor. Farklı olan her zaman, zihinde farklı bir yer ediniyor. Yaratıcılık bizim için sadece pazarlama iletişiminde değil her alanda, tüm kanal iletişimleri için önemli. Yaratıcılığı tek başına başarıya giden bir yol olarak düşünmek de yanıltıcı olabilir, bununla birlikte ulaşmak istediğiniz kitlenizi tanımanız ve bu kitleye uygun stratejiler uygulamanız da yaratıcılığı harmanlayan ve beraberinde başarıyı getiren kriterler arasında.

Kırmızı Ödülleri sektöre ne katıyor, ne kadar önemli?

Kırmızı Ödülü’nü, hem reklam verenlerin hem de ajansların daha iyi işler çıkarmak için emek ve özveri gösterdikleri önemli bir motivasyon kaynağı olarak görüyoruz.  Sektör açısından bakacak olursak; her yıl güzel bir enerji ve heyecan oluşturması bunun yanında ajanslar ile reklam verenleri bir araya getirmesi bakımından oldukça önemli.

Haberin Devamı

Şeyda Çizmeci: Farklı olan her zaman, zihinde farklı bir yer ediniyor

Bu yıl reklam verenlere de Kırmızı Ödül heykelciği takdim edilmeye başlandı, reklam veren olarak yaratıcılık ödülü kazanmak ne kadar önemli?

Pazarlama iletişimi önem verdiğimiz bir konu. Bu alanda ajansımız ile birlikte emek vererek kazandığımız ödüller de bizim için çok önemli. Kazanılan ödüller, hem bizim hem de ajansımızın bir sonraki işlere daha motive ve dikkatle yaklaşmasını sağlıyor. Bu sene reklam verenlere ödül takdim edilmesi, hem ajanslar ile olan iletişimimizi güçlendirmekte hem de ortaya çıkardığımız güzel işlerin karşılığını aynı sahne de beraber teslim almak bizi onore etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!