Setur yeni markası “Sedventure”ı tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Setur yeni markası “Sedventure”ı tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 14:04

Koç Holding şirketlerinden Setur, yeni markası “Sedventure” ile dünyanın her yerine kişiye özel programlarla seyahat ve fotoğraf çekme imkanı sunacak.

Haberin Devamı

Setur açıklamasına göre, Setur, yeni markası “Sedventure”ı Rahmi Koç  Müzesi'nde, Koç ailesinin ev sahipliği yaptığı davet ile tanıttı.

“Sedventure”  farklı kültürlere, doğaya ve vahşi yaşam alanlarına konunun uzman ismi ve vahşi  yaşam fotoğrafçısı Süha Derbent'in danışmanlığında kişilere özel programlarla  seyahat ve fotoğraf turları düzenleyecek.

Kişiye özel ve küçük gruplarla fotoğraf turlarının organize edildiği  Sedventure ile dünyanın her yerine ulaşılabilecek ve seyahat öncesi fotoğraf ve  seyahat danışmanı Süha Derbent ile yüz yüze yapılacak görüşmelerde seyahate  ilişkin sağlık, iklim, giyim gibi tüm sorular yanıtlanacak, fotoğraf  ekipmanlarının nasıl olması gerektiği konusunda danışmanlık verilecek.

Sedventure ilk turuna 19-26 Ağustos arasında Nairobi (2 gün), Masai Mara  (3 gün) ve Nakuru'yu (2 gün) kapsayan 7 günlük bir safari ile başlayacak. İlerleyen günlerde ise Avrupa'da Amalfi Kıyılarından Venedik'e, Güney Amerika'da  Küba'dan Asya'da Nepal'e kadar pek çok destinasyonda Süha Derbent danışmanlığında  kişiye özel tur ayrıcalığını yaşatacak.

Haberin Devamı

Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, yaptığı değerlendirmede, “Setur olarak  kurulduğumuz günden bugüne turizm sektörünün her alanında her zaman öncü ve  yenilikçi olmayı sevdik. Bu gün ise en genç ve maceracı markamız Sedventure'ın  doğum günü. Dünyanın her yerine sunacağı alternatif turlarla, kişiye özel ve  butik seyahatlerle sektöre yepyeni bir soluk getireceğine inanıyor, Süha Derbent  ile olgunlaştırdığımız maceracı üyemiz Sedventure'ı seveceğinize inanıyorum”  ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!