Şener: Önümüze gelsin bakacağız

Güncelleme Tarihi:

Şener: Önümüze gelsin bakacağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2005 12:34

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Galataport Projesi ihalesine ilişkin sorular üzerine, “Yüksek Planlama Kurulu'na (YPK) gelecekse, geldiğinde düşünürüz, inceleriz” dedi.

Haberin Devamı

Şener, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bugün basında yer alan “Sami Ofer ile Başbakanlık'ta toplantı yapıldığına” ilişkin haberlerin hatırlatılması ve bu konuda kendisinden bilgi istenip istenmediğinin sorulması üzerine Şener, böyle bir şeyi hatırlamadığını belirtti, kendisinden de bir bilgi istenmediğini söyledi.

Bir başka gazetecinin, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un mevcut ödeme planıyla “Galataport Projesine kendisinin de talip olabileceği” yolundaki sözlerini anımsatarak, “buna siz de talip olur muydunuz” şeklindeki sorusu üzerine Şener, esprili şekilde ”ben, aile bütçesini denkleştirmekle meşgulum” dedi.

Şener, Galataport Projesi ile ilgili kurumsal bazda bir değerlendirme yapmasının istenmesi üzerine ise mevzuatta, ilgili yasalarda, bazı özelleştirmelerin özelleştirme kapsamındaki kuruluşlar tarafından yapılmasının mümkün olduğuna dikkati çekti ve bunun her dönemde görüldüğünü ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!