Şehitlere içim yanıyor

Güncelleme Tarihi:

Şehitlere içim yanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 12:04

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, Bandırma'daki toplantıda teröre de değindi: ‘Açılımsa tam açılım olsun, şehitlere içim yanıyor’

TÜRK Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde düzenlenen 2010 yılı ilk başkanlar konseyi toplantısında konuşan TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, “Bir anne olarak içim yanıyor. Puslu karakollarda vatanı savunmak adına görev yapan ve şehit düşen gençler için içim yanıyor” dedi.

Konuşşmasında KOBİ’ler ve kadınların üretim, siyaset ve iş dünyasındaki rolünü anlatan TÜSİAD Başkanı Boyner, konuşmasının son bölümünde de, son günlerde meydana gelen terör olaylarına değinerek şunları söyledi:

“Baharın gelmesiyle tırmanın kayıplarımızı anmadan geçemeyeceğim. Bir anne olarak içim yanıyor. Puslu karakollarda vatanı savunmak adına görev yapan ve şehit düşen gençler için içim yanıyor. Yıllardır terörle mücadele için can veren ama sonuç alamayan güvenlik güçleri için vicdanım sızlıyor. Bir türlü demokratik düzenlemeleri hayata geçirip sorunu çözemeyen hükümetler için canım yanıyor. Çok çocuklarımızın eğitimine harcayamadığımızın kat be kat fazlasını, bizlerden çalan bir şiddet ortamına harcıyoruz. İçim buna da yanıyor. Memleketi kasıp kavuran bu güç kavgasının ortasında tarafları çaresizce izleyen, dört yılda bir verdiği oyla kaderine sahip çıkmaya çalışan, bu toz dumanda en çok canı yanan, en fazla kayıp veren toplumun ferdi olarak canım yanıyor. Açılımsa tam açılım olsun. Gerçek samimi bütünlük içinde çetelerden temizlenecekse Türkiye, tarafsız olsun hepsi temizlensin. Sınır karakolunda gençler çaresizce beklemesin.”
)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!