Seferler bitti, dolmuş hattı başladı!

Güncelleme Tarihi:

Seferler bitti, dolmuş hattı başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 09:56

İSTANBUL Deniz Otobüsleri’nin (İDO) tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan Bostancı-Beşiktaş-Bakırköy arasındaki sefer saatlerindeki değişiklik bugün başladı.

Haberin Devamı

Bu değişiklikten habersiz yüzlerce yolcu İDO’nun Bostancı’daki iskelesinin önünde mağdur oldu. Bunu gören dolmuş sahipleri de İDO’nun önünden Beşiktaş ve

Seferler bitti, dolmuş hattı başladı

Bakırköy’e taşıma yapmaya başladı. İstanbullular İDO’daki seferlerin azaltılmasını sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi.

İstanbul’da deniz ulaşımının en önemli hatlarından birine sahip olan İDO, Marmaray’ın açılmasından sonra Bostancı-Yenikapı hattında günlük sefer sayısını 1’e düşürmüştü. İDO bugün itibariyle ise binlerce kişinin kullandığı Beşiktaş-Bostancı hattındaki sefer sayısını tek yönde 2’ye düşürürken, Bostancı-Bakırköy ise tek yönde 4 sefere indirildi.

Haberin Devamı

Bu uygulamadan habersiz olanlar ise İDO’nun Bostancı’daki iskelesinin önünde çalışanlara tepki gösterdi. Yolda kalanlar için de iskelenin önünde dolmuş sahipleri sıraya girdi. Öğrenciler ve çalışanlar bu dolmuşlarla Bakırköy ve Beşiktaş’a gitti.

Seferler bitti, dolmuş hattı başladı

Etem Derman, Bostancı İskelesi önünde bekleyen dolmuşların fotoğrafını Twitter hesabında paylaştı.

BAKMADAN GEÇME!