Sefaköy’e 802 konut 80 dükkân yapacak

Güncelleme Tarihi:

Sefaköy’e 802 konut 80 dükkân yapacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 19:55

BABACAN Holding, Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın karşısında, E-5’e (Sefaköy) cepheli Port Royal projesine start verdi.

Haberin Devamı

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2015 yılı içerisinde; Esenyurt’ta geliştirdiğimiz ‘Babacan Palace’ projemizin teslimlerine bu ay başladık. Yine Esenyurt, Beylikdüzü kesişme noktasında 1.140 konut ve alışveriş merkezinin bulunduğu E-5 yolu üzerinde ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken ‘Babacan Premium’ karma projemizi hayata geçirdik. Şimdi de Atatürk Havalimanı’nın karşısında, E-5 üzerinde ‘Babacan Port Royal’in inşaatına başladık” dedi. Projeyi 24 ayda tamamlamayı hedeflediklerini anlatan İbrahim Babacan, konut sektöründeki dinamizmin 2017’de de artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi.

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan ise “Projemiz 5 blok, 802 daire ve 80 ticari üniteden oluşuyor. Mimari tasarımını dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup yaptı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerimiz var. Projemizin hemen yanında 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alan olacak” dedi. Babacan, Port Royal’de, mayıs ayı sonuna kadar sınırlı sayıda konutun 5 bin 500 TL metrekare fiyatından satılacağını, 50 ay 0 faiz kolaylığı da sağlanacağını vurguladı.

Haberin Devamı

ZOR GÜNLERDE ÖZELLEŞTİRİLEN ARSA

BABACAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 16.500 metrekarelik arsayı, Özelleştirme İdaresi’nden ihaleyle aldıklarını hatırlatarak, “İhalede zarflar 17 Aralık 2013’te açılmış, açık artırma ise 25 Aralık 2013’te yapılmıştı ve biz kazanmıştık. Daha sonra Atatürk Hava Limanı’na giden akaryakıt boru hatlarının bu arsadan geçtiğini öğrendik ve bu konuyu çözümlemek 3 yılımızı aldı. Projemizde inşaatın başlamasının gecikme sebebi budur” dedi.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!