Sayısal Loto zenginleri kayıp

Güncelleme Tarihi:

Sayısal Loto zenginleri kayıp
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 1997 00:00

Haberin Devamı

Sayısal Loto'dan 6 bilerek 224 milyar lira ikramiye kazanan Bolu ve Kırıkkalelili talihliler kayıplara karıştı. Bolulu 27 yaşındaki Murat Gül ile memur olduğu öğrenilen Kırıkkaleli milyarderlerin nerede olduğu bilinmiyor.

Düzce'de Ülker ve Mis Süt'ün bölge distribütörlüğünü yapan 42 yaşındaki amcası 42 yaşındaki Mahmut Gül'ün yanında satış elemanı olarak çalışan, iki çocuk babası Murat Gül, Emlak Bankası Düzce Şubesi Müdürü Zeki Mutlu'ya vekalet verdikten sonra ilçeden ayrıldı. Üç yaşındayken babasını kaybettiği bildirilen Loto talihlisi Murat Gül'ün dört yıldan beri yanında çalıştığını belirten amcası Mahmut Gül, şöyle dedi: ‘‘Murat ortaokuldan ayrıldı. Dört yıl öncesine kadar Düzce'de radyo, televizyon tamirciliği yapıyordu. Sonra yanımda çalışmaya başladı. Loto, toto oynamazdı. Son iki hafta sayısal loto ikramiyelerinin birikmesi üzerine o da herkes gibi şansını denemek istedi. Büyük bir ihtimalle yapmakta olduğumuz ticaretin hacmini büyütürüz.’’

BAYİYE SÖYLEMİŞ

Loto'nun 8 ortağından birinin Kırıkkale'de devlet memuru olduğu öne sürüldü. Meçhul talihlinin, Kırıkkale'de Erdağ Gazete ve Tekel bayisinin sahibi Ertuğrul Dağdelen vasıtasıyla Ankara'daki bir bayiye gönderdiği kuponla 224 milyar lira kazandığı bildirildi. Dağdelen, talihlinin her sabah kendisinden gazete alan bir kişi olduğunu belirterek, ‘‘Sabah yine gazete almaya gelen aynı kişi, diğer günlere nazaran çok heyecanlı bir şekilde, 'Sayısal Loto'nun bir talihlisi de benim. Seni göreceğim' dedi. Bu kişi bir daha hiç uğramadı’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!