Sas Türkiye'ye yeni Genel Müdür

Güncelleme Tarihi:

Sas Türkiyeye yeni Genel Müdür
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2009 17:20

İş zekâsı ve analitik çözümlerde lider SAS, Gökhan Nalbantoğlu’nun SAS Türkiye Genel Müdürü olarak atandığını duyuruldu.

Haberin Devamı

HP’deki Orta Doğu, Akdeniz ve Afrika Bölgesi’ndeki 14 yıllık görevinin ardından SAS’a katılan Gökhan Nalbantoğlu,  Genel Müdür olarak görev yapacak.

Nalbantoğlu, Kasım 2009’da başladığı yeni görevinde SAS’ın Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Riad Gydien’e bağlı olarak çalışmalarını sürdürecek. Nalbantoğlu’nun güçlü liderlik yeteneği ve tecrübelerinin SAS Türkiye’nin başarılarının artarak sürmesine katkı sağlayacağına inancını dile getiren Gydien, “Gökhan Nalbantoğlu’nun bilgi teknolojileri alanında uzun yıllara dayanan tecrübesini, SAS Türkiye’nin büyümesinde ve analitik pazarda liderliğini sürdürmesinde önemli rol oynayacaktır. Önümüzdeki yıllarda, SAS’ın Türkiye’deki çalışmalarında Nalbantoğlu’nun vizyoner katkılarını bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Gökhan Nalbantoğlu da SAS Türkiye bünyesindeki yeni görevi ile ilgili şunları söyledi: “SAS, rekabet ettiği pazarda belirgin farklılıklar sunabilen ender firmalar arasında yer alıyor. Teknoloji sağlayıcılar arasında rekabetin her geçen gün arttığı bir dünyada iş süreçlerine doğrudan pozitif katkı sağlamak bizleri öne çıkaran ve fark yaratan bir niteliktir.  SAS’ın Türkiye’de büyümesi için çok önemli fırsatlar olduğunu düşünüyorum ve ekibimle birlikte bu başarı yolculuğunun bir parçası olmaktan onur duyuyorum.”

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olan Gökhan Nalbantoğlu, yüksek lisansını da Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden aldı. Nalbantoğlu ayrıca, INSEAD Üniversitesi’nde Üst Kademe Yöneticilik Programı’nı tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!