San Clemente Adası’nı Türk şirket aldı

Güncelleme Tarihi:

San Clemente Adası’nı Türk şirket aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2013 13:15

Permak Grubu, İtalya’nın en gözde gayrimenkulleri arasında gösterilen Venedik’teki San Clemente Adası’nı ve içerisindeki San Clemente Palace Resort otelini satın aldı.

Haberin Devamı

Makine, inşaat-turizm, teknoloji, kimya ve parakende ana iş kollarında faaliyet gösteren Permak Grubu, Venedik’te yer alan 62 bin metrekare büyüklüğündeki San Clemente Adası’nı ve adanın içinde bulunan 5 yıldızlı lüks San Clemente Palace Resort otelini satın aldı. Adada toplamda 600 kişi istihdam edilecek.

Permak tarafından satın alınmadan önce manastırdan lüks bir otele dönüştürülen San Clemente Palace İtalya’nın en değerli gayrimenkulleri arasında yer alıyor. Otel Eylül ayında orjinal yapısı korunarak 25 milyon euroya restore edilecek.

Konuya ilişkin bilgi veren Permak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Uyar “Önemli bir yatırım yaparak Venedik’teki bu tarihi adaya sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisindeki otelin restorasyonunu en kısa sürede tamamlayarak 2014 yılında açmayı hedefliyoruz. Avrupa’nın en lüks otelleri arasında yerini alacak tesisin uluslararası bir otel zinciri tarafından işletilmesi düşünülüyor” dedi.

Haberin Devamı

1976'da kuruldu

1976 yılında makina sanayi sektöründe faaliyetlerine başlayan Permak, bugün inşaat, turizm, enerji, makina, kimya, teknoloji ve parekende olmak üzere 7 farklı sektörde faaliyet gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!