Şahenk bir lokanta daha getiriyor

Güncelleme Tarihi:

Şahenk bir lokanta daha getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 08:57

Doğuş grubu, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor. Ünlü restoran Ortaköy’de Zuma’nın yerine açılacak. Zuma’nın yeni mekânı İstinyePark’taki Borsa’nın yeri olacak.

Haberin Devamı

Milliyet gazetesinden Eylem Türk'ün haberine göre, Doğuş grubu, Bodrum ve Marmaris’te işlettiği ünlü bir restoran markasını yakın zamanda İstanbul’a taşıyacak.

Bu restoran deyim yerindeyse, iki ünlü mekanı yerinden edecek. Yani adeta bir domino etkisi yaratacak... Sözkonusu bu restoran lezzetli deniz ürünleriyle tanınan Il Riccio.

Michelin yıldızına sahip bu ünlü İtalyan lokantasının kısa süre içinde Ortaköy’de 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Zuma’nın yerine geleceği konuşuluyor.

Şahenk bir lokanta daha getiriyor

İSTİNYE PARK YENİ ADRES
Yine Doğuş grubu’nun yeme-içme şirketi D.ream’in bünyesinde faaliyet gösteren Zuma ise, Il Riccio’nun gelişiyle birlikte yer değiştirmek durumunda kalacak.

Haberin Devamı

2008 yılında Ortaköy’de açılan Zuma, ünlü ve ödüllü bir Japon restoranı.

Zuma’nın İstanbul dışında Londra, Hong Kong, Dubai, Miami, Bangkok, Abu Dhabi, Marmaris, New York’ta restoranları bulunuyor. Zuma’nın yeni mekanının ise İstinyePark olacağı belirtiliyor.

BORSA GİDİYOR
Zuma’nın, İstinyePark’taki yeri ise şimdiden belli oldu. Ünlü Japon restoranı, 2007 yılından bu yana İstinyePark’ta, Türk ve Osmanlı mutfaklarının yöresel örneklerini sunan borsa Restoran’ın yerine taşınacak. İki kattan oluşan ve 120 kişilik oturma alanına sahip restoranın yeni ev sahibi ise artık Zuma olacak. Kandilli ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Sarayı’nda iki şubesi daha bulunan Borsa’nın ise başka bir mekana taşınıp taşınmayacağı ise merak konusu...

Akasya’dan ayrılan Fauchon Zorlu’ya gitti
İlk şubesini Acıbadem Akasya AVM’de açan Fransa’nın lüks yeme-içme markası Fauchon ise, Zorlu AVM’ye taşınıyor. Akasya’daki mekanını kısa süre önce kapatan Fauchon, hafif pastaları, makaronları ve gurme çaylarıyla dünyanın en ünlü gurme marketlerinden biri...
Auguste Fauchon’un 1886’da Paris’te gurme market olarak açtığı Fauchon, Fransız stili lüksün adresi olmaya o günden beri devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!