Sabancı: İşçiler benim ortağım

Güncelleme Tarihi:

Sabancı: İşçiler benim ortağım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

Sabancı Holding şirketlerinden Beksa'nın, KOBİ Avrupa Kalite Büyük Ödülü'nü alması nedeniyle önceki akşam, Sabancı Center'da, iş dünyası ve sanatçıların katıldığı bir davet verildi.

Ödülün heyecanını iş dünyası ile paylayan Sakıp Sabancı, ‘‘Bu ödül, Sabancı Holding'in değil, vatanındır, hepimizindir. İşçi arkadaşım benim iş ortağımdır. Bu ödülü diyalogla aldık’’ dedi.

Sabancı, Beksa'nın İngiliz, Alman, Fransız ve İtalyan firmalarını geçtiğini belirterek, ‘‘İş mükemmelliğinin adresi artık Türkler. DİSK Genel Başkanı Rıdvan Budak nasıl günler yaşadığımızı bilir. İşçi- işveren birbirimizi anlayamıyorduk. Kötü niyet yoktu. Elele bugüne geldik. İşçi -işveren elele bugüne nasıl geldiyse bu politikacılarda da olsun diyoruz. İstanbul Sanayi Odası'nda (İSO) Maliye Bakanı gelir dağılımından bahsetti. Meksika ve Türkiye en kötü iki ülke. Gelir dağılımı adil olmazsa felaketler dalga dalga gelir. Gelir dağılımında en gerideyiz, başka kanalda en ilerideyiz’’ diye konuştu.

Sabancı'nın davetine aralarında DİSK Genel Başkanı Rıdvan Budak, Bülent Eczacıbaşı, Sedat Aloğlu, Semra Özal, Zeynep Özal, Göksel Ersoy, İzzet Günay gibi iş ve politika dünyası ile sanat çevresinden çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!